torstai 4. heinäkuuta 2024

Sipuliuutinen

Minä kaikessa rauhassa tässä nukuin ja sitten minun päälle istuttiin.

Henkilökunnan allekirjoittaneella puolella on tapana juoda aamukahvia nojatuolissa, jossa on musta karvaviltti. Sepolla on tapana kadehtia nojatuolipaikkaa ja yrittää vallata se omaksi aamu-unipaikakseen. 

Henkilökunta nousi toissa-aamuna hakemaan toisen kolmannen kahvikupillisen ja palasi nojatuoliin ja oli istumassa alas ja siinä vaiheessa karvaviltti tuntui eri muotoiselta kuin aiemmin ja takapuolen alta kuului hämmentynyt kruuuu. Onneksi nojatuolissa on käsinojat, joista sai otettua kiinni ja noustua ylös ennen litistystä! Kauhistus!

Pitänee hankkia erivärinen karvaviltti, että Seppo ei ihan kokonaan sulaudu siihen.

tiistai 2. heinäkuuta 2024

Tätiuutinen!

Yllätys, yllätys, iäkäs täti on päässyt ulos!

Hänelle puettiin sisällä valjaat ja odotetusti hän vain makasi lattialla, mutta ulko-oven avauduttua hän liikkui liukkaasti ulos kuin vanha tekijä.

Ulkoiluhan onkin hänelle tuttua, joskin edellinen kerta on ilmeisesti ollut joskus vuonna 2015 hänen edellisessä elämässään ennen muuttoa nykyisen henkilökunnan huomaan.

Piha on aika kuiva, mutta laidunnettavaa löytyi kuitenkin kiitettävästi.

Valjaat aiheuttivat pientä laahausta tädin liikkeisiin ja lopulta hän kävi makaamaan nurmikolle, jolloin henkilökunta kantoi hänet takaisin sisään. Ehkä hän kaipaa erimallisia valjaita?

Sisälle tultuaan täti olisi halunnut välittömästi takaisin ulos eikä meinannut rauhoittua millään. Hän naukui ulko-ovella melkein koko sunnuntai-illan ja maanantainkin. Naukui! Hän, joka ei välillä vuosiin ole sanonut mitään! Henkilökunnan korvien epäonneksi hän kuulostaa surkealta, hieman ruosteisella saranalta (video 13 s).