maanantai 15. helmikuuta 2016

Kissojen leluja

Tässä esitellään Naaman ja Kassisen lelut, joita käytetään heitä leikitettäessä tai joilla he leikkivät joskus itsekseenkin. Yleensä osa leluista on lelukopassa (josta Karvanaama osaa niitä itse ottaa, Kassinen ei) ja osa pitkin lattioita henkilökunnan jalkojen alla. Onko mikään ihanampaa kuin polkea pimeässä jonkin hiirulaisen päälle?

Ensinnäkin kissoilla on erilaisia palloja. Jotkin niistä helisevät, ja jotkin ovat vain tavallisia palloja. On myös erikoispallo, joka helisee ja jossa on kiinni sulkia, mutta se ei ole yhtään niin suosittu kuin tylsemmät pallot. 

Tässä pari keppilelua, joissa on narun päässä sulkia tai muuta mahdollisesti kiinnostavaa. Lisäksi heillä on kaksi kengännauhaa. Siis tavallista kengännauha. Niistä on irronnut arvaamattoman paljon hupia.

Leikkihiiriä on useaa eri sorttia ja väriä. Huomaa tyylikäs diskohiiri. Kaikki kuvan hiiret ovat hyvin kuluneita ja enemmän tai vähemmän hajonneita, ne on pian uusittava. Sulkakettulelu on upouusi. 

Yksi Kassisen suosikeista, pinkki huopapossu. Possulla on yhtä älykäs katse kuin Kassisella itsellään.

Vanhoista sukista valmistettu lelu, jossa on sisällä pieni siilipehmolelu ja hieman vanhaa kissanminttua. Kassinen menee tästä ihan tillintallin, Naama ei ole minttuherkkä. Lelu on ällöttävästi karvassa ja kuolassa.

Kaapissa piilossa oleva leluarmeija, käyttöönottoa odottamassa. Hiiriä on tullut hamstrattua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti