sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Edelliseen ja edelliseen liittyen

Ohuesta osasta on hyvä aloittaa.

6 kommenttia:

  1. Mutta tuossa ohuessa osassa on niin vähän mureaa lihaa! Suosittelen pohkeita, mikäli pystyy vain varpaiden houkutukset väistämään.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Otan seuraavaks jonkun lihavamman lihaisemman osan käsittelyyn. - Seppo

      Poista
  2. Yök! Eihän maistunut hyvälle, eihän? Vaikka voi sitä joutessaan järsiä ja esmes aamulla järsäistä, kun piika lähtee töihin. Minusta ois pehmeemät palat paremmat ja jos sais vielä vaikka siivuna. Tai palapaistina. Toivoo Viiru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmiiksi siivutettu ois hyvä! Pieniä ja suuhun mahtuvia paloja, jotenkin marinoituna omissa liemissään. Oispa hyvää! - Seppo

      Poista