torstai 24. lokakuuta 2024

Annoskateus

Täti haluaisi joskus usein syödä Seponkin ruoat. Ja Seppo tädin. Miksei kukaan ole koskaan tyytyväinen osaansa?

Lisäksi he kilpaa käyvät yrittämässä henkilökunnan ruokien syömistä, mistä jää todisteiksi varpaanjälkiä hellalle. Niitä saa koko ajan olla pesemässä pois.

12 kommenttia:

  1. Ah, annoskateus! Vaikka kupeissa olisi täsmälleen samaa tavaraa, niin pakkohan se on tarkistaa ettei toinen vaan ole saanut pateepussin mehukkaampaa puoliskoa, isompaa kanansydäntä tai enemmän nappuloita.
    Mut tuo alempi kuva, onko teillä käynyt joku halloweenvampyyrikissapeto tassuttelemassa ylösalaisin liesituulettimessa?? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan niin, toverilla oli aina parempaa vaikka olisi ollut samaa! Nyt on kyllä eri ruoat, mutta Seppo silti syö yhtä munuaisruokaa ja kassisellentietenkin maistuisi kaikki Sepon normaaliruoat. :P
      Liesituuletin on selvästi ollut sisäänpääsyreitti jollekin Halloweenhirviölle! Pitäisi laittaa vesiastia hellalle, että hirviöt kastelisivat varpaansa ja vähemmän siinä tanssisivat.

      Poista
  2. Ootte hassuja, kun luulette että toisella on parempaa. Meillä on ainakin aina samaa - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on aina eri! Miksi ei silti saa maistella kaverin ruokaa? - Kassinen

      Poista
  3. Toisen kupissa on taatusti aina parempaa apetta. Sehän on ihan taattua kissalogiikkaa!
    ; D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta kun oikeasti on parempaa. Minulla usein ällöttävä ruoka ja erikoiskastiketta. - Seppo

      Poista
  4. Miksi henkilökunta ei ole koskaan tyytyväinen? Sen osaan nyt vain kuuluu se peseminen ja muu jälkien korjaaminen, kun taas Kassisen ja Sepon osana on henkilökunnan aktivoiminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta muuten on todella tyytymätöntä moniin karvaisen herrasväen puuhiin! :O loman tarpeessa, mutta kukapa suostuisi tulemaan tänne näitä hirviöitä hoitamaan...

      Poista
  5. Mutta ilman pikku Sipulia ja hänen iäkästä tätiään ei maailma olisi näitäkään taidekuvia nähnyt! Jälkimmäinen kuva aiheutti aivonystyröiden hieromista lukijassa. Valistuksellinenkin piirre siinä on, sillä allekirjoittanut sai vasta nyt tietää, miltä kissan tassunjälki näyttää hellalla.

    Jatko-osassa henkilökunta voisi esim. esitellä kummunkin kiisun tassunjäljet ja niiden mahdolliset eroavaisuudet 🐾 Ellei kyseeasä ole liian arkaluonteinen tieto D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellalla varmasti on ollut molempien varpaanjälkiä, mutta henkilökunta ei myöskään niitä erota. Tai ei ainakaan ole yrittänyt tarpeeksi erottaa. Pitää alkaa kuvaamaan kaikki, ja sitten niitä voisi jollain tekoälyllä erotella, mutta sitten olisi kauhun paikka jos löytyisi vaikka kolmea tai neljää erilaista. :O

      Poista
  6. Teillä on käynyt halloween -kummitus! 🙀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä varmaan asuu sellaisia ynpäri vuoden, kun varpaanjälkiä on aina... :/

      Poista