torstai 7. tammikuuta 2016

Kassinen tutkii

Blogissa alkaa uusi sarja, jossa kissat (pääasiassa Kassinen) tutkivat asioita (pääasiassa ruokaa).


Kassinen investigoi tofua.

Karvanaama ja Kassinen saavat usein tulla seuraamaan henkilökunnan ruoanlaittoa lähietäisyydeltä, sillä onhan sekin sisäkissoille kallisarvoista virikettä. Saa haistella ja joskus myös maistella. Ainoastaan silloin, kun työn alla on jotain erityisesti vieraille tarjottavaa, ei pöydällä hengaaminen ole suotavaa. Myöskään mitään kissoille haitallista ei heidän anneta tulla näplimään.

4 kommenttia:

 1. Mikä onni, että satuin huomaamaan ruokatieteellisen tutkimuksen tunnisteen! Erittäin kiinnostava sarja, ahmin kertalukemalla. Kassinen tekee tärkeää työtä.

  Tätikissojen valtakunnassa Lyyti on ravintoaineiden tarkistusvastaava. Lyyti tarkastaa kaikki valtakunnassa kokattavat ruoka-aineet ja on avuliaan omatoimisesti koemaistanut mm. punaviinimarjakiisselin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen on erinomainen tutkija, ensin varovainen ja kauempaa tarkkaileva, muttei kuitenkaan pelkää käydä tassuiksi, kun tutkimus sitä vaatii. Tutkimukset ovat jatkuneet, mutta henkilökunta ei ole saanut aikaiseksi dokumentoida niitä... Ehkä voisi tänä vuonna yrittää kovemmin!

   Punaviinimarjakiisselin tarkistus on varmasti ollut vaativaa ja ehkä jopa epämiellyttävää työtä! Lyytille mitali, ehdottaa Kassinen.

   Poista
 2. Arvelinkin, ettei Tarkastaja Kassinen ole hellittänyt, vaikkeivät tutkimukset ole liiemmälti julkisuutta männä vuonna saaneet. Tiedeyhteisön edun vuoksi toivomme luonnollisesti, että valanvannoneen ruokatieteellisen tutkijan saavutuksia dokumentoidaan vastakin. Päällekkäisten tutkimusten välttäminen on yhteinen etu, koska silloin kenenkään ei tarvitse enää maistaa esim. viinimarjakiisseliä ellei varta vasten halua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tässä olisi henkilökunnalle uudenvuodenlupauksen paikka: dokumentoida Kassisen tärkeää työtä koko kissakunnan parhaaksi.

   Poista