perjantai 3. maaliskuuta 2017

Anopinhammaslääkäri


Osa pudotetusta anopinhampaasta saatiin pelastettua. Se istutettiin uuteen ruukkuun ja sijoitettiin keittiöön siinä toivossa, että Seppo jättäisi sen siellä rauhaan.

 Turha toivo!

Oli typerää kuvitellakaan niin.

Kasvirukkaa yritetäänkin nyt pitää turvassa suojavyöhykkeen avulla.

Yritetään. Ei onnistu.

10 kommenttia:

  1. Seppo pieni hortonomi! Taitaa olla pienehkö pakkomielle tuosta kasvista :D Kassinen sitten seuraa vain sivusta. Hyvä etteivät kaksin voimin harrasta tuota kasvien räpläämistä :D

    Onneksi anopinhammas on kyllä kestävä kasvi. Meillä se on ainoa kymmenistä kasveista, jota en ole onnistunut kuivattamaan/mädättämään, toistaiseksi :D Hampaanjälkiä löytyy kylläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi eivät kahdestaan harrasta, silloin oltaisiin jo hankkiuduttu eroon kaikesta vihreästä! Kassinen jopa saattaa hillitä Sepon anopinhammastelua: välillä tuo puuhastelu on nimittäin Kassisesta ärsyttävää ja silloin Seppoa pitää vähän puraista ja kehkeytyy painia ikkunalaudalla kasvin jäädessä rauhaan. :D

      Hammas on kyllä hyvä kukkanen. ^^

      Poista
  2. Seppo oot rohkein kisu mitä me tunnetaan! Banaanit pysäyttäis meidät kaikki oitis... pahin mahdollinen haju!!!! Yööööök. Ei voi mennä lähellekään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, onks banaanit ällöjä? En oo tiennytkään!?! Appelsiinit ja sen sellaiset on kyllä, ne pitäis kieltää. - Seppo

      Poista
  3. Anopinhammas ei ole teille hyvä eikä terveellinen kasvi - kyllä Dr Seppo tietää - joten pistäkää planttu suosiolla pellolle. Not just a pretty face, jos Seppo olisi Ameriikoissa, siitä tulisi ehkä seuraava tai sitä seuraava presidentti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis Seppohan on todella presidentillistä ainesta ja olisi varmasti parempi hommassa kuin eräät nykyiset Ameriikan presidentit!

      Poista
  4. Ei ei, hyvät ihmiset, ihan turhaan! Miks kasveja jos kissoja? Sehän on ihan tuhoontuomittua. Huh, hiki jo ajatuksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta aletaan kyllä kallistua tuhoontuomitun kannalle... Tulis vaan jo kesä, niin kasvit menis parvekkeelle turvaan, jos niitä on sitten enää jäljellä.

      Poista
  5. Dr. Sepolla on tollanen jumppa-asu päällä: pitkähihainen paita ja shortsit.

    VastaaPoista