sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kassisen kirjat ja viitoset

Kassinen on kaikessa hiljaisuudessa opetellut lisää temppuja. Häntä opetettiin menemään kirjalle herkulla houkuttelemalla, ja etujalkojen laittaminen kirjan päälle sujuikin helposti. Takajalkojen olemassaoloa mietittiin hetkisen, mutta lopulta nekin alkoivat osumaan opukselle ja jopa yhtä aikaa etujalkojen kanssa. Ainakin suurimman osan aikaa. 

Nyt Kassinen jo harjoittelee kirjalta toiselle siirtymistä, jota on kuvattu allaolevan videon ensimmäisessä osassa. Liike tapahtuu Seppoa paljon hitaammin, mutta tapahtuu kuitenkin.

Toisena uutena temppuna, videon jälkimmäisellä puoliskolla, Kassinen on harjoitellut yläviitosta kahdella tassulla. Temppu on vielä kovin haparoiva mutta alkaa jo hitaasti onnistumaan, etenkin silloin, jos henkilökunta pyytää ensin toisen tassun ja sitten toisen. Molempien ojentamista yhtä aikaa on vielä treenattava: videollakin näkyy, kuinka hän ei oikein osaa toimia sellaisessa tilanteessa.



Kassinen pitää temppuiluhetkistä todella paljon. Usein hän alkaa kehrätä!

10 kommenttia:

  1. Hienosti Kassinen osaa; mihin sitä kiire on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, ei kiirettä. Paitsi herkkuja vois tulla nopeemmin. - Kassinen

      Poista
  2. Miten söpöä! Teillä on viitseliäitä ihmisiä, toisin kuin joissain osoitteissa KÖHKÖH.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysyy ehkä hippusen kärsivällisyyttä mutta onneks tää ei oo kovinkaan aikaavievä harrastus. :P

      Meillä yhteen harjoittelukertaan menee suunnilleen 2-5 min per kissa. Ja kertoja on yleensä yksi tai kaksi päivässä, joskus ei yhtään ja joskus useammin, jos henkilökunnan molemmat puoliskot haluaa temppuilla...

      Poista
  3. Teillä on kyllä supertaitavat kissat! :) Tuo uusi, yläviitos-temppu on tosi hieno! Täällä kateellisena ihastellaan temppuja, kun ei itsellä oikein ole niin paljoa aikaa (eli viitseliäisyyttä) opettamiseen :)

    Kassinen tekee temppuja vanhemman kissan hitaalla arvokkuudella <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassinen tekee temppuja hitaalla arvokkuudella, kun ei ole ihan varma, että mitä pitää tehdä. :D

      Poista
  4. Hei hieno tuo kahden tassun läpsy! Ehkä varastan siitä idean Alfredin kanssa temppuiltavaksi, saattaisi hyvällä tuurilla mennä jakeluun jossain vaiheessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahden tassun läpsyn harjoittelu oli tosi helppo aloittaa, mutta sen täydelliseksi saamisessa menee siihen nähden yllättävän paljon aikaa. Ja uusia temppuideoita löytyy tosi paljon koirablogeista, jos niitä jaksaa kahlata. :D

      Poista
  5. Hienoja temppuja! Ihana asenne Kassisella: Mihinkäs tässä on kiire, tehdään kun ehditään (ja huvittaa). Tuota kahden tassun läpsyä meidänkin pitäisi harjoitella kun yksitellen molemmilla tassuilla se onnistuu jo hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassisen nopeus riippuu aika paljon siitä, onko nälkä vai eikö, ja millaisia herkkuja on palkkana. Ja milloin on tempppuiltu viimeksi! :D

      Poista