keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Päiväunionni

Kassisen ja Sepon luona kävi taannoin yövieras, eli olohuoneen sohva muuttui sängyksi.

Oma sänky siis vain Kassiselle! Hän oli niin onnellinen.

Ainoana murheena olivat päiväunia häiritsevä paparazzi ja epäilys siitä, että sängylle on ehkä muitakin tulijoita. Sellaisia, jotka tulevat ensin viereen muka nätisti ja sitten alkavat pureskella.

Pureskelua harrastava tunkeilija oli onneksi herkkähipiäinen ja asettui soveliaan etäisyyden päähän upottavan pehmeälle peitolle. 

P.S. Blogikissakalenterin tekeminen on loppusuoralla. Jos joku lukijoista haluaa katsella kaikenlaisia karvaisia, kauniita ja komeita kissoja koko ensi vuoden, voi kalenterin tilata itselleen täältä tämän viikon sunnuntaihin 19.11. mennessä. Kassinen ja Seppo löytyvät tietenkin kalenterin lopusta, tekemässä joulukuusta, öö, jouluisen.

10 kommenttia:

 1. Ai jumpe, ihan oma sänky! Pitäkää siitä nyt kynsin hampain kiinni, ettei henkilökunta siivoa peitteitä takaisin komeroon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivosivat jo, oli typerää. Saatiin pitää sänky alle viikko, ja silloinkin siinä yhtenä yönä nukkui joku outo tyyppi. :( - Kassinen

   Poista
 2. Ikioma sänky! Nyt ei varmaan tosiaan ollut onnella rajaa:D

  VastaaPoista
 3. Voi Kassinen <3 Teillä on uusi, uljas ilmekin täällä, kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uljaita ovat nuo bannerissa esiintyvät kissahenkilöt. :)

   Poista
 4. Vau! Oma sänky! :) Meillekin varmaan kelpaisi kissoille ihan ikioma sänky. Kissaraukat kun joutuvat antamaan "omansa" joka yöksi meidän ihmisten käyttöön, mitä tuhlausta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kumma, kun ihmiset eivät älyä hankkia itselleen jonkinsortin kokoontaitettavaa hetekaa, vaan jokaisessa taloudessavievät kissansängyt. :D

   Poista
 5. On niiiiin tyytyväistä kissaa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken tyytyväinen, sitten taas suruinen, kun menetti ihanan sänkynsä. Elämä on hyvin pientä vuoristorataa, kun on Kassinen.

   Poista