torstai 21. joulukuuta 2017

Kierähdys

Sepon kanssa opeteltiin loppukesällä maahanmenoa ja siitä lähdettiin jalostamaan kierimistä. Seppo oppi tempun aika hitaasti mutta kärsivällisellä naksuttelulla hän esitteli kerta kerralta enemmän mahaansa. Lopulta hän alkoi joskus kierimään ympäri.

Hän ei vieläkään aina esitä temppua pyydettäessä, vaan saattaa jättää sen puolitiehen ja yrittää saada palkkaa pelkästään kellottamalla selällään. Seuraavalle videolle (n. 20 s) saatiin kuitenkin tallennettua yksi kokonainen kierähdys.12 kommenttia:

 1. Milloin tunnisteisiin lisätään Neroilu ja Erinomaistelu?? Kysyy nimimerkki "Seppo-fanit syrjäkyliltä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta varmaan vain väärinkäyttäisi tunnisteita, kirjaisi Neroilun kaikkiin kukanpudotuksiin ja roskiensyömisiin. Olevinaan hauskaa niiden mielestä! - Seppo

   Poista
 2. Ihana! Houkutteleva maha rapsutuksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilahtaa ohi niin nopeasti ettei ehdi kissaa sanoa! :D Onneksi se on joskus muulloinkin esillä ja jopa suotuisan ajan rapsuja ajatellen. :)

   Poista
 3. Seppo, sä oot niin fiksu ja nätti. Viettäkää kaikki hei hyvä joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vietettiin ihan hyvä, vähäsen lahjapuoltakin tuli. - Seppo

   Poista
 4. Etevää, Seppo!

  Toisin kuin ihmisjaosto, olet tekstistä päätellen havainnut, että pelkästään ylösalaisin jääminenkin on jo itsessään palkitsevaa. Vähintään henkisesti. Kissatieteellisen instituutin suorittaemien alustavien tutkimusten mukaan ylösalaisuudella on lukuisia terveysvaikutuksia, joista selkeimpiin kuuluu itsetunnon yletön kohoaminen söpöyskehujen myötä. Ja masurapsutukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että Tuutti tutkii. Pitää paikkansa: söpöyskehuja tulee ja paljon! Ja masurapsutuksia. Ja joskus voi rapsuttavaa kättä myös bonuksena vähän hammastella ja kynsiä, kunhan ei tee sitä liikaa, että ei lopu rapsutukset kokonaan. - Seppo

   Poista