lauantai 9. joulukuuta 2017

Lude

Seposta saa usein paljon parempia kuvia kuin Kassisesta.

Hän tuntuu suorastaan pitävän huomion keskipisteenä olemisesta ja keskeyttää vaikka päivätorkut voidakseen tuijotella kohti kameraa.

Hän on niin omituisen muhkurainen kuvauksellinen!

Kun häntä alkaa väsyttää, henkilökunta kääntyy Kassisen puoleen lisäkuvien toivossa.

Kassinen kehottaisi kuvaajaa suksimaan kuuseen.

10 kommenttia:

 1. Söpö-Seppo on erittäin kuvauksellinen! Ja Kaunis-Kassinen haluaa tehdä kauneudestaan harvinaista herkkua tarjoilemalla sitä vain harvoin kameralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen tarjoilisi varmaan mieluiten näkymää takapuolestaan... :P

   Poista
 2. Ihanuudet. ♥ Täällä Raku on ihan mahdoton lude ja Haiku samaistuu vahvasti Kassiseen. :D Tosin Haikulta ei saisi tuossa tilanteessa edes mulkoilevaa katsetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on luteita! <3 Luteet takaavat sen, että blogiin päätyy edes jonkinlaista materiaalia säännölisen päivittelyn tueksi! Muut ovat sitten kuvissa miten jaksavat. :D

   Poista
 3. Kassisen yläpuolelle puhe- eli ajatuskupla: "EVVK."
  Toisaalta söpösiä kissakuvia on maailma pullallaan - miusta kaikista ihanimpia ja hauskimpia ovat kuvat, joissa kissa näyttää, jaa, mitä se nyt näyttäisi, luonteensa? Tai ehkä sen evvk-asenteensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kissakuvista suurin osa on supersöpöjä, voi Kassinen sitten olla EVVK. Ihan luvan kanssa. :D

   Poista
 4. Seppohan on söpö ja tietää sen! Kassinenkin on söpö, mutta viis veisaa. Miten vaan, hyvä että tulee kuvia, koska kivahan näitä on ihmisen kattoo.

  VastaaPoista
 5. Ihana Seppo! Pusuttelu ilme <3 Nuo pollottavat silmät :DD Tuo on kyllä totta, että jotkut kissat ovat kuvauksellisempia, kuin toiset. Meidän Ellistä ei saa millään hyviä kuvia. Sadasta kuvasta saattaa olla yksi hyvä, tai sitten ei sitäkään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvauksellisuus on teillä kyllä kaikki Piillä! :DDD

   Poista