torstai 19. heinäkuuta 2018

Punkkivitsaus

Joensuun alueella on paljon punkkeja. Sisäkissojen luulisi niiltä välttyvän mutta ei, kun henkilökunta kantaa niitä sisään minkä ehtii. 

Viikko sitten lattialta löytyi harhailemasta pikkuruinen punkki, joka ei ollut vielä ehtinyt kiinnittyä ja syödä. Otus tuli liiskatuksi hyvin nopeasti. Turha luulo, että pääsisi ruokailemaan Kassisella ja Sepolla! Henkilökunta valvoo.


Pieni punkki.

Eilen aamulla lattialta löytyi valtava, kiiltelevä, lihava punkki. Henkilökunnan valvonta petti pahan kerran. Pieni tutkiminen paljasti puremakohdan Kassisesta; kuinkas muutenkaan, sillä Seposta niin iso pallukka varmaan paistaisi kilometrin päähän. Kassistakin on tietenkin edellispäivän aikana silitelty ja rapsuteltu yltympäriinsä mutta eipä se sattunut kohdalle. 


Iso punkki.

Pitänee alkaa syynätä vaatteita läpi entistä tarkemmin, kun palaa kotiin punkkirikkaista lenkkimaastoista. Tai ehkä pitäisi ulkoilla vain asfalttiteillä ja keskustassa, kaukana kaikenlaisesta luonnosta? Tai Sepon tapaan rajoittaa reissut rappukäytävään?

No joo, näin jälkeenpäin ajatellen tällaiset heinikot ovat ehkä punkkien kerjäämistä.

Kissablogin pakollinen kissakuva: loisittu Kassis-rukka ääliökavereineen.

14 kommenttia:

 1. Yyyäk.
  Mähän olen niin urbaani, että en samoile missään luonnossa. Tämän jutun jälkeen taputan itseäni olkapäälle ja kiitän itseäni tästä kaupunkiolosuhdepakkomielteestäni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urbaanius on hyvästä tässä tapauksessa! Välttyy kaikenlaiselta ötökkäharmilta. :D

   Poista
 2. Hyi yöks, mitä punkeroita - siis punkit, ei kissat, jotka ovat oikein timmejä ja söpöjä! <3 Tämä kaupunkilainen vietti kesälomaa maaseudulla, ja voi sitä neuroottisuuden määrää punkkien suhteen. Joka toisella askeleella piti varmistaa, ettei missään vipellä mitään ylimääräistä. Toivottavasti onnistuin välttymään borreliooseilta sun muilta... Brr!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuttu tunne! Kun tietää, että "täällä on punkkeja", niin sitten tuntuu heti jotain liikettä ja kutinaa paidan alla ja housuissa ja sukissa ja hiuksissa ja kaikkialla. :D Pidetään täällä peukkuja, että vältyit puremilta ja jatkovaivoilta!

   Seppo on kyllä hyvää vauhtia matkalla punkeroksi...

   Poista
 3. Punkkisyyni koko laumalle päivittäin vahventaa suhteita ihanan hypistelyn merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää alkaa syynätä, ainakin niinä päivinä kun tietää itse retkeilleensä riskimaastossa! Ei ehkä jokaisen kauppareissun jälkeen... ;D

   Poista
 4. Ticks are the worst. Unfortunately my pup was just bitten by one a few week ago and was diagnosed with Lyme Disease:/ Be careful in the dense wooded areas and even the long grass you have in the above picture.
  World of Animals

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh no, I'm sorry to hear that. I hope your pup will be ok (did he/she get antibiotics?).

   Poista
 5. Hyiii yäk, mitkä väristykset jo nämä kuvat aiheutti. Kammottavia otuksia! Mua ei saisi tuollaiseen heinikkoon millään ilveellä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä pysyä poissa tai vähintään pukeutua jonkin sortin kurahousuihin, joista punkit vaan liukuisivat pois eivätkä tulisi kotiin asti. :D

   Poista
 6. Rupes kutisuttamaan ajatuskin punkeista. Onneks tänä kesänä ei ole tarvinnut nähdä yhtäkään *kopkop*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tule vaikka valjastelette? Asutte hyvässä paikassa! :)

   Poista
 7. Hyihyihyihyi! En tiedä onko pahempi löytää syönyt punkki eläimestä vai ympäristöstä, yäh. Kannatan tiukkaa sisälläpysymistä tai lenkkeilyn rajoittumista rappukäytävään, näin minä teen. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan pitäisi tehdä! :D Talvea odotellessa...

   Poista