lauantai 21. heinäkuuta 2018

Viilennystä (ja lämmittelyä)

Kassisen ja Sepon residenssissä on kuuma, kuten kaikkialla muuallakin. Tuuletusikkunoiden edustat ovat suosittuja vilvoittelupaikkoja, jos tuuli vain vähänkään käy sisään. Mutta kun ei tuule, on keksittävä jotain muuta.


Lukijamme IlonaK muistutti onginnan iloista, joten robottikala kaivettiin esiin. Ehkä vedellä läiskyttely viilentää edes hippusen?

Kastuneiden tassujen kuivaksi nuolemisessa saa ainakin vähän nestettä.

Muiden valittaessa kuumuudesta vastarannan kiiski Seppo hakeutuu lämpöön. Tuskaisen henkilökunnan sängyn viereen pudottama peitto on oivallinen pesä!

Peiton sisällä oleva möykky on vain vaarassa joutua tallotuksi ihmisen noustessa vuoteesta.

14 kommenttia:

 1. Robokalaa yritettiin täälläkin juomakeinona, mutta lähinnä jäi vain tuijotukseksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ihan auta jos ei tyypit yritä sitä kalastaa. :/ Voisihan tuonne veteen laittaa muutakin, täällä tuo pallo kiinnosti ehkä jopa kalaa enemmän. :)

   Poista
 2. Henkilökunta saa varoa askeliaan elävien möykkyjen ja läiskinnästä märkänä liukkaan lattian tiimoilta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :D Läiskintäliukas lattia on iso hasardi keittiössä...

   Poista
 3. Mr. Viiru on edelleen robokalansa lumoissa. Ja kumituppelokorkkien. Ja nyt myös vaaleanpunaisen papiljotin! Viirunpiika kävi nääs tänäaamuna kirkolla smarketissa ja etsiskeli joutessaan pieniä mahdollisesti kelluvia juttuja ...
  Mr. Viiru herätti piikansa pari yötä sitten kalastettuaan kaikki viisi tuppeloa ja näin ollen halusi myös palkkionsa. Piika ylös, kun herra käskee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D

   Pitää täälläkin kokeilla muita kelluvia tai jopa vähän uppoavia juttuja! Jos joku olisi sitten kiinnostavampi kuin kala. Muovipurkinkansia on kokeiltu, ne kelluvat kuin lumpeenlehdet.

   Poista
  2. Pilliä kokeiltu: Seppo oli aivan tyrmistynyt. :D Ei saanut sitä itse ylös vedestä ja kun henkilökunta sen lopulta antoi, niin Seppo juoksi kiireellä olohuoneeseen se kanssa. Pillit eivät selvästikään kuulu veteen. :D

   Poista
 4. Yllättäen täällä löytyy peittojen alta yksi Nilsson ja keskellä päivää. Tai sit se hakeutuu aurinkoläikkään.
  Etelän poikia, selvästi ;). ( Nisu on Virosta kotoisin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viron oleeeeeellisesti lämpimämpi ilmasto on selvästi kirjattu herra Nilsonin geeneihin. :D Mistähän Seppo on tämän taipumuksen saanut...

   Poista
 5. Mahtavaa, että helle ei ole toisille liikaa! :-D Mä varastin teiltä kokeiluun tämän vilvoitteluleikin. Nuppu vähän aluksi innostui, mutta Jujua pelotti (se muuttui väriseväksi metrilakuksi). Alkuhämmästyksen jälkeen molemmat vain tuijottivat vatia ja odottivat, että emo leikkisi. Huoh. Onneksi tänään on jo hivenen viileämpää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toisia :D

   Kokeilkaa ruoalla, jos se kiinnostaisi! Tunaa pesusoikossa, elämyksellistä tarjoilua kuin parhaissa kolmen tähden ravintoloissa! :D

   Poista
 6. Voi Seppo ku sie olet outo! :D Oli tosin joku laittanut kuvaa maine coonistakin, joka tyytyväisenä oli peiton alla pahimpien helteiden aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepon mielestä helle on mielentila, tai jotain. :D

   Poista