perjantai 10. elokuuta 2018

Vaaksiainen

Seppo on havainnut tunkeilijan.

Hän haluaisi saalistaa sen mutta tunkeilija on hänelle liian ovela ja pysyttelee korkeuksissa.

Pitkäraajainen, hyväntahtoinen vaaksiainen oli henkilökunnan mielestä liian suloinen syötäväksi. Se pyydystettiin ja päästettiin vapauteen. 

13 kommenttia:

 1. No voi jukra! Eivät kasvata sulle vihreetä ja nyt vievät jo ruuan suusta! Minä rupeisin kyllä käymään yt-neuvotteluja tommosen henkilökunnan kanssa, joo. Minä syön meillä kaikki lattialla kulkevat öttiäiset, täällä ei armoa tunneta! Ja ikkunastakin kaikki, joihin vaan yllän. Niissähän on proteiinia ja vaikka mitä muuta hyvää. Ettei vaan henkilökunta pistänyt omaan suuhunsa sitä vaapsahaista, kun ihmisetkin syövät nykyisin ötököitä.
  Toivoo Viiru.
  P.S. muurahainen maistui pahalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen saa aina syödä mutta minä en! Sorretaan! Saan syödä vain joskus jos oon tarpeeks nopee. - Seppo

   Kassinen saa syödä, koska pitää ötökät mahassaan. Seppo alkaa kuolata ja syljeksiä. Viikolla metsästi kärpäsen ja sitten meni sängyn alle, yskimään kärpäsenjalkoja ulos. Mikähän siinäkin on... - henkilökunta

   Poista
  2. Kärpäsellä on tikkujalat ja ne kutittaa kurkkua, pitää yskiä pois. Jotkut ihmiset syö sammakonjalkoja, jospa Seppo ajatteli teitä ...
   Kyllä on sulla joskus kova elämä siellä, Seppo. Ilmankos oot tollain hoikka, kun saat syödä vain joskus. Nyt yyteet käyntiin ja äkkiä ennen kuin aliravitsemuksiin kuolet! Toivoo Viiru.

   Poista
  3. Seppo kyllä pitää huolen siitä, ettei aliravitsemus pääse liian pahaksi: hänet saa päivittäin poistaa Kassisen ruokakupilta... - henkilökunta

   Poista
 2. No voih Seppoa, parempi onni ensi kerralla, jotta saalistettava tulee hieman alemmaksi korkeuksista=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain yhden tuollaisen jo! Oli hyvää syötävää. - Seppo

   Poista
 3. Nuo pärähtelee hiljaa osuessaan ikkunaan, seinään, tms. pintaan. Olen kuullut niitä sanottavan piimäitikoiksi tai väyrysiksi. Ehdoton syksyinen hittituote kissuuksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskoja nimityksiä! :D Kirsisääski olisi yksi lisää. Niin ihania otuksia, ihan sääliksi käy kun tulevat syödyiksi

   Poista
 4. Hmm, no ehkä tuo ”väykkä” on semmoinen semi-suloinen - en söisi, mutta Seppo on syötävän suloinen.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta yhtyy ajatukseen Seposta syötävän suloisena; apokalypsin sattuessa ja pula-ajan koittaessa hän tulee olemaan ensimmäinen pataan pistettävä.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Suomen suurimman vaaksiaiset ovat tosi isoja. Ja niin söpöjä! <3

   Poista