perjantai 11. tammikuuta 2019

Loogista jatkoa edelliseen

Edellisessä postauksessa kerrottiin Sepon nerokkuutta ja ärsyttävyyttä ilmentävästä uudesta harrastuksesta eli keittiön yläkaappien availusta ja niissä olevien tavaroiden käpälöimisestä. No, nyt häntä ei näköjään voi jättää enää yksin keittiöön, kun sieltä saattaa silloin kuulua epäilyttäviä ääniä, ja henkilökunnan tullessa paikalle voi yksi kaapinovi olla raollaan ja sisältönä olla muutakin kuin astioita.


Sitten muita uutisia: tilattiin Zooplussasta pari pakettia Postin tuomina. Kahdesta paketista toinen tuli kotiin niin, että sitä oltiin vastaanottamassa. Toinen paketti tuli eri päivänä ja henkilökunta ei ollut kotona oikeaan aikaan. Postiluukusta oli pudotettu saapumisilmoitus ja Postin nettisivujen paketinseurannassa oli merkitty epäonnistunut kotiintuonti, jonka jälkeen paketti katosi.

Se oli kaksi päivää kadoksissa. Henkilökunta kävi Postissa (tai siis S-Marketin yhteydessä olevassa "Postissa") penäämässä pakettinsa perään, ensin saapumispäivänä tiistaina illalla ja uudelleen eilen torstaina, mutta eipä siellä osattu auttaa. Kun jäljet loppuvat niin ne loppuvat. Kiltti S-market-ihminen otti kuitenkin henkilökunnan puhelinnumeron ylös ja lupasi kaivella vielä ja soittaa, jos löytyy.

Pian sieltä soitettiinkin: paketti oli löytynyt! Se oli hyllytetty ulkomaisella seurantanumerolla.

Jaa-a, eipä tiedetty että niinkin voi käydä. Eipä mitään. Tärkeintä on, että se on jossain olemassa eikä vaikka pudonnut postiauton kyydistä.

Onneksi edes osa ruoasta tuli ajallaan, ettei Seppo-rukka päässyt kuolemaan nälkään!

11 kommenttia:

 1. Hienosti otettu kaapit haltuun :D Postin pakettien nouto on välillä tuskaista. Varsinkin kun ulkomailta on nyt tullut pari kertaa peräkkäin paketti ja Posti on muuttanut sen suomalaiseksi seurantakoodiksi, mutta sitä numeroa ei näy suoraan siinä missä ulkomaista koodia seurataan. Sitten posti yrittää lähettää hakuviestiä +35840 -puhelinnumeron mukaan 40 -alkuisena (eivät tajua että muunnettaessa suomen numeroon lisätään se nolla alkuun) ja sitten onkin jo kaikki peli menetetty.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei... voiko joku VIELÄKIN olla tajuamatta, miten +358 vaikuttaa? Täytyy olla ulkkari tai jotain. Mie yritän välttää kaikkea pakettiliikennettä, paitsi tietysti sellaista, jonka voi ohjata työpaikalle. Eli luotettavasti ihmisiä vastaanottamassa. Siellä ne kannetaan frouvalle suoraan työpöydän viereen.

   Poista
  2. Voi ei mitä touhua. Täälläkin on vaihtelua seurantakoodien toimivuudessa ja siinä, että seurataanko niitä ulkomaisella sivulla vai postin sivulla ja vaihtuuko koodi vai eikö. Miksi ei voi olla yhtenäistä järjestelmää... Puhelinnumero ei ole tuntunut tärkeältä näissä postipaketeissa, kun posti ei kuitenkaan koskaan ilmoita mitään. :'D Tosin näistä kahdesta paketista ekasta, siitä kadonneesta, tuli jonkinlainen etukäteissaapumisilmoitus tekstiviestillä mutta jälkimmäisestä ei.

   Poista
 2. Seppo... Seppo Seppo sun kanssas! Olet kyllä söpö, mutta saako sinne kaappiin oikeesti edes mennä? Edes söpöliinit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa mennä kuulemma. Vaikka siellä on astioitten lisäks pari villalankakerää, muka turvassa meiltä, ja muuta sellasta jännää, niin ketäpä ei kiinnostais! On tässä ansa ihan tahallaan laitettu, ensin houkutellaan ja sitten valitetaan kun houkuteltu menee kaappiin. - Seppo

   Poista
 3. Jaahas, onkos joku taas 'tulossa ulos kaapista'? Ai kissa? no sehän on ihan normaalia! Jokaiselle kissalle pitäsi olla aina oma kaappi hylly varattuna..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näköjään pitäisi. Pitää seuraavaan kämppään toivoa enemmän kaappitilaa, että saa varata pari hyllyä niiden omasta mielestään oikeille käyttäjille. :D

   Poista
 4. Siellä stara-Seppo ihan muina kissoina ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeää on tutkia kaappeja välillä. - Seppo

   Poista
 5. Onko se aika alkaa ostamaan vauvalukkoja? xD Seppo-pieni kun on niin ylpeä uudesta harrastuksestaan.

  Onneksi paketti löytyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kiinnostus jäi jaksoittaiseksi, kaappi ei enää kiinnosta yhtä paljon, vaikka välillä sinne täytyykin kurkistaa. :D

   Poista