keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Toipumislahja

Kassinen tuntuu toipuneen täysin suolitukoksestaan. Henkilökunta hankki hänelle lahjan; pientä uutta tekemistä, että elämä tuntuisi entistä mukavammalta. 

Tai no, oikeasti erään ystävän kissa oli kyllästynyt tähän vempeleeseen ja se etsi uusia käyttäjiä sattumalta juuri nyt. Mutta toisten tuttu, vanha, tylsä vempele on toisten uusi, hieno, jännittävä vempele ja hyvä lahja.

Kassinen sai divaanin!

Tämä on ihan selvästi ergonominen kissanpeti.

Niin mukava, hyvin muotoiltu, tukee nukkujaa.

Valitettavasti Seppo yrittää jostain syystä tulla häiriköimään.

Mikä Kassisen pedissä muka on niin kiinnostavaa?

Lopulta Kassinen tajusi, että peti on oikeasti pallorata. Pallojen liikettä kelpaa seurata, jos henkilökunta niitä tökkii, mutta hän ei vielä ole innostunut pelaamaan itse.

Seppo kyllä haluaisi pelata muttei voi, kun Kassinen asuttaa rataa. 

Voi Seppoa.

11 kommenttia:

  1. Hyvä, Kassinen! Kyllä ne pelivuorotkin siitä tasaantuu kun pari päivää kuluu. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vielä pari päivää lisää vaatii: Kassinen vain istua rähnöttää radan keskellä eikä puhettakaan että pelailisi. :D

      Poista
  2. Multitasking lelkku! Jokos pallorataa on pelattu? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyyyvin vähän. Eniten kiinnosti kun laittoi raksuja radan sisään niin niitä sitten etsivät. :'D Varmaan itse oon eniten palloa pyöritellyt...

      Poista
  3. Voi Seppo, eikö täti päästä leikkimään. Tuolla lelulla on oikein kiva koluttaa öisin. Meidän ympyrästä tuli taas uusi hitti kun siitä teki päätypaloilla S:n muotoisen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D

      Tämä ei ainakaan vielä ole hirveä hitti, Seppo leikkii joskus vähän aikaa mutta Kassinen ei oikein kiinnostu. Tai ehkä nuo käpälöintikolot ovat liian pienet Kassisen isoille tassuille, hmm.

      Poista
  4. Alkoi ihan hartioita kolottaa, kun mietin, millaista olisi köllöttää tuolla divaanilla. Mutta hyvä, kun on mieleinen! :) Meillä kissat saivat radan yksivuotislahjaksi, ja yhä vain Nuppu jaksaa pallotella melkein päivittäin. Muoto kyllä vaihtuu aina silloin tällöin, kiitos lisäpalojen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassinen tuntuu oikeasti pitävän tuota lähinnä oleskeluun soveltuvana huonekaluna ja pelaaminen ei ole kovin suurimuotoista. No, omapa on lahjansa, käyttäköön miten käyttää... :'D Toivottavasi täällä joskus pelattaisiin yhtä ahkerasti kuin teilläkin, ja vielä vuosien ajan!

      Poista
  5. Ah, meillä on ollut. Meillä ei ole enää. Sillä leikittiin ainoastaan öisin ja muuten se ei kiinnostanut pätkän vertaa ;)

    VastaaPoista
  6. Noo ainakin kiinnostaa, ei tavalla väliä. xD Meilläkin tykättiin nukkua rataa vasten, mutta ensimmäinen vuoden (?) kiinnostuksen jälkeen sillä ei enää leikitty ja nyt rata on asuttanut kaappia jo hyvän aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nyt on molemmat pelanneet: Seppo ahkerammin kuin Kassinen mutta Kassinenkin on hoksannut, että yksinkn voi leikkiä. :) Ehkä teilläkin alkaisi kiinnostus viritä, jos se vuoden poissaolon jälkeen annettaisiin taa sesille...?

      Poista