keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Tärkeä vappukysely

Otsikko oli huijausta. Ei tämä liity vappuun mitenkään paitsi ehkä olemalla vähän humoristista joidenkin ihmisten mielestä.

Kysely koostuu yhdestä kysymyksestä.

Tarvitseeko Seppo juoksupyörän?

a) Kyllä
b) Ehkä
c) Ei

Seppo-rukalla on niin vähän tekemistä.

Kissakaveri, henkilökunta, temppuilu, lelut, aktivointilelut, pallorata, kiipeilypuut, parveke ja valjastelu eivät riitä. Tai ehkä niissä on jo liikaa? Otetaan kaikki pois ja annetaan Sepon passivoitua sohvaperunaksi. Helpompi elämä henkilökunnalle.

No ei sentään. Ota Seppo herkku kun noin hienosti kökötät.

Juoksupyörä löytyy ainakin Trio & Nilssonilta ja Päärynäeläimeltä ja kumppaneilta. Näyttää hienolta. On oikeasti käytössä. Onko teillä muilla?


Juoksupyörien valmistajat lupaavat paljon. Pyörä tarjoaa lisää sisältöä kissan elämään, antaa sallitun tavan purkaa ylimääräistä energiaa vähentäen häiriökäyttäytymistä, vähentää lihomisen ja sen oheissairauksien mahdollisuuksia ja niin edelleen. Kuulostaa hyvältä. Voisi sopia Sepolle ja auttaa hänen, öh, ongelmissaan. (Lihava hän ei vielä ole mutta se ei johdu yrityksen puutteesta.) 

Googlauksen perusteella ainoa huono puoli tuntui  olevan se, että kissa saattaa juosta niin paljon, että anturat kuluvat rikki. Onko kellään tiedossa muita pyöriin mahdollisesti liittyviä ongelmia? Kaikki kiinnostaa!

Tietysti yksi uhkakuva on se, että kissat eivät suostu juoksemaan pyörässä, ja sitten meillä on neljänsadan euron arvoinen, helvetin iso sisustusesine. Mutta jos herra Nilsson kerran lenkkeilee niin kyllä lenkkeilisi Seppokin. Oikein hyvällä tuurilla myös Kassinen voisi löntystellä pyörässä.

Kassinen toivottaa oikein hyvää ja herkuntäyteistä vappua!

11 kommenttia:

  1. Voishan tuota kokeilla. Toivoo Viiru.
    Ei tule meidän talouteen - tuolla rahalla hoidetaan Viirun hampaita (eikä edes riitä). Ja tuosta lähtee kaamea ääni, voin hyvin kuvitella mr Viirun juoksemassa yöaikaan, ihan uhallaan. Eikä se mnahtuisi tänne. Sanoo piika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit Viiru tulla tänne testaamaan jos hankitaan! - Seppo

      On se kyllä iso ja kallis. Mutta no, tiedetään ihminen joka osti neljänsadan euron muumimukin, niin että onpa niitä höpelömpiäkin rahareikiä. Neljälläsadalla vois myös käydä jossain ulkomailla (ei kyl haluta) tai vuokrata mökin suomesta (ei haluta sitäkään). Tai ostaa neljäsataa kiloa perunoita (ehkä vähän haluttais). :P

      Poista
  2. Meillä on pyörä. Pena ei suostu juoksemaan pyörässä. Punkku juoksee kausittain, eniten Punkkua kiinnosti juoksennella, kun olin myymässä tuota kallista muovikasaa pois. Usein pyörä on nukkumiskäytössä. Jos tuutte hakemaan, voin lainata kuukaudeksi testiin, että näette kannattaako hommata. 😆

    -P&P:n ihminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla pitkä matka...

      Poista
    2. Kuulostaa hyvältä, käyttö kun käyttö! Nukkuminenkin on tärkeä aktiviteetti. :P

      Kiitti testitarjouksesta! Te ootte taas Turussa? Meillä on välimatkaa vaivaiset 570 kilsaa niin ollaan varmaan huomenna ovella. :'DD

      Poista
  3. Vastaus:
    D: ehdottomasti!
    Maukasta Wappendalia..! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ainut joka vastasi kyselyyn vaikkakin vähän väärällä vaihtoehdolla. Vaalissa ois hylätty mut nyt vois hyväksyä eli oon kyllä varmaan saamassa sen pyörän! Kiitti! - Seppo

      Poista
  4. Me ollaan sitä mieltä et Sepolle pyörä! Siinä voisi hyvin kuluttaa energiaa. -Ame&Tuike

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Amppa ja Tuikku! Luulis tällä kannatuksella irtoovan. -Seppo

      Poista
  5. Nisu sanoo, että KYLLÄ! Parasta ikinä on heittää lenkki klo 00.00. Tai sen jälkeen. Tai useampikin.

    Ja Triolan ihmisjäsenkin sanoo, että onhan se meillä hyvä ja käytössä - mutta Nisulla ainostaan. Vuoden käytön aikana siitä on irtoillut muovinpaloja, mutta ne ei ole käyttöön vaikuttanut. Pitäiskin tehdä vaikka päivitysjuttu siitä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nisulle kiitti! Nää jänisti eikä oo vielä tilannut pyörää, mutta kai ne sen kohta saa aikaiseksi. Sitten juoksen! Tai ainakin makaan siinä. - Seppo

      Päivitysjuttua kannatetaan, kiinnostaa hulluna! - henkilökunta

      Poista