maanantai 25. marraskuuta 2019

Pimeässä

Kassisen ja Sepon edellisen asuinkerrostalon rappukäytävässä oli sellaiset valot, jotka syttyivät liiketunnistimella ja paloivat niin kauan kun joku liikkui käytävässä. Tässä talossa valot on laitettava itse päälle, eli lopulta ne myös sammuvat. 

Seppo haluaa aina jäädä kököttämään kerrosten välille niin, että valojen sammuessa ollaan yleensä keskellä portaita ja henkilökunta joutuu tunnustelemaan tiensä valokatkaisijalle pilkkopimeässä.

Eilen käytävään lähdettiin omalla valolla varustautuneena ja kas, retken turvallisuusuhat katosivat! Enää ei ole vaaraa astua ohi portaan tai Sepon päälle.

Naapureita ei nähty. Seppoa varmasti harmitti mutta henkilökunta oli tyytyväinen. Onhan se ihan eri asia olla "ne jotka istuu portaissa kissan kanssa" kuin "ne jotka istuu portaissa kissan kanssa pilkkopimeässä otsalampun kanssa."

10 kommenttia:

  1. Pitäähän naapureille saada puheenaihetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, parantaa varmaan niittenkin elämänlaatua. :D

      Poista
  2. Hi hii, kohta naapureille on jänskää mennä ovesta ulos; koskaan ei tiedä onko Seppo siellä pimeässä valvomassa liikennettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Seppo valvoo oli valoa tai ei! Naapurit varokoot!

      Poista
  3. Valopäät kissan kanssa ... onhan se hyvä, että on valo omasta takaa, jos vaikka sähkökatkolla pukkaa. Tzepehän näkee pimeässäkin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos Seppo olisi isompi niin voisi laittaa sille opaskoiravaljaat ja luottaa siihen, että se pimeydessäkin johdattaa kotiin. Mutta nyt tällä haavaa on oma valo oltava. :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Onhan siinä! :D Nyt on käyty toisenkin kerran pimeysretkellä, eikä vieläkään nähty naapureita...

      Poista
  5. Teillä on kyllä niin jännät retket ja aktiviteetit nykyään! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kesä ja valo ovat vain muutaman lyhyen kuukauden päässä. :'D

      Poista