perjantai 20. maaliskuuta 2020

Piuhat sekaisin

Sepon iltarutiiniin kuuluu nykyisin huiskaleikki. Jossain vaiheessa iltaa häntä leikitetään jollain huiskista, mikä häntä milloinkin nyt kiinnostaa. Ei aina se sama, koska sehän olisi liian helppoa.

Huiskaleikki menee yleensä niin, että Seppoa leikitetään sängyllä, jossa hän lopulta saa huiskan kiinni, jonka jälkeen hän raahaa saaliinsa eteiseen telttaan. Henkilökunta seuraa häntä ja odottaa sopivaa hetkeä napatakseen huiskan takaisin ja vetää sen taas makuuhuoneeseen. Seppo sinkoilee mukana saaliinsa perässä. 

Eilen käytössä oli sulkalelu, josta jollain kierroksella irtosi sulka ovisuuhun. Seuraavassa saaliinraahausvaiheessa Seppo huomasi tämän irtosulan ja meni aivan sekaisin.

Sih sih säh säh säääh.

Seppo sekoili varmaan minuutin ja kökötti lattialla sähisemässä vuoroin yksinäiselle sulalle ja vuoroin lelulleen. Hänen päänsä varmaan ylikuormittui jotenkin.

12 kommenttia:

  1. Oi Seppo, tuliko sulle oikosulku?
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
  2. Tilanne hallinnassa. Tulkinnassa tyypillinen inhimillinen virhe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo juuri niin. Tein mitä tein ihan tietosesti. - Seppo

      Poista
  3. Normimeininki! Pistit sen sulkahuiskakepin järjestykseen. Joku roti pitää olla. Ei tartte höyhenöiden irtoilla tuolleen. Toivoo Viiru. P.S. Piika sanoo, että mulla on kevättä rinnassa. Mitään kevättä oo, mulla on karvoja rinnassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saanut Seppo sitä järjestykseen, irtoilee vieläkin sulat. Seppo on niin nössö että edes sulkahuiskakeppi ei usko. Minua olisi uskonut. On ehkä myös vähän kevättä rinnassa. - Kassinen

      Poista
  4. Toivottavasti Seppo on jo resetoitunut. :) Meillä on rallitettu nyt kengännauhaan sidotun rahisevan pikkuhiiren perässä. Tänään Juju sai siltä hännän irti, niin täytyi vaihtaa tilalle seuraava hiirulainen. Ja siitäkös riemu repesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä lelulta! :D Pitää kokeilla, kun löytyy kaikki osat! :D

      Poista
  5. Apua xDDDDD On se sulka hurja! Mutta niin on Seppokin. :'DD

    VastaaPoista
  6. Paras saalis ikinä toi sulkalelu, meillä menee kaikki 4 oikosulkuun sen kanssa ;)

    VastaaPoista