sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Kassis-rukka rappukäytävässä


Kassinen on alkanut mieluilla käytävään ihan työkseen.

Hän käy yleensä pikkiriikkisen kierroksen oven ulkopuolella ja palaa sitten itse kotiin, mutta eräänä aamuna hän kiipesi pari porrasta yläkertaan. Henkilökunta joutui pyytämään hänet takaisin.

Tuntia myöhemmin Kassinen tavattiin repimästä ovea auki, kun hän halusi takaisin keskeytetylle retkelleen. Henkilökunta puki hänelle valjaat. Jos hän kerran haluaa ulkoilla pidemmän kaavan mukaan, niin hän saa luvan pukeutua asianmukaisesti!

Yllättäen löysäksi jätetyt valjaat eivät nyt haitanneetkaan Kassisen tärkeitä elintoimintoja niin paljon kuin yleensä. Henkilökunta heitteli rappukäytävään herkkuja ja Kassinen syöksyili niiden perään ja käveli suht' normaalisti.

Mutta voi! Tässä kuvassa hän muistaa että ainiin, minulla on valjaat päällä ja minua siis kidutetaan, äkkiä eteiseen makaamaan ja esittämään kuolevaa.

14 kommenttia:

  1. Voi Kassinen :D Ei ne valjaat nyt niin kauheat ole, kun ne mahdollistavat kivoja asioita - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kauheat, kiristävät eikä voi hengittää. Vois päästä ulos ilmankin, oon päässyt. - Kassinen

      Poista
  2. Hyvä Kassinen!
    Oppii se vanhempikin rva uusia asioita, kunnes valjaskauhu yllättää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos käytävässä vain olisi tarpeeksi kivaa tekemistä, niin valjaat unohtuisivat nopeasti. Eilen käytävässä oli hyttynen, niin silloin ei puku paljoa mietityttänyt. :D

      Poista
  3. Siinä on Kassinen valjaat niskassa kahden tulen välissä: edessä avara maailmankaikkeus ja rakkaan kotikolon kynnyksellä tiikeri väijyssä. Miettikääpä, mitä itse tekisitte.

    VastaaPoista
  4. Kassinen!!! Et sä ilman niitä ulos pääse, Ei mekään päästä.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin päästä! On vain järjestelykysymys. - Kassinen

      Poista
  5. Täällä lasketaan jo tunteja seuraavaan päivitykseen.......... :D

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Kassinen on käynyt nyt ihan urakalla käytävässä, ehkä joskus päästään ulos asti. :D

      Poista
  7. Hei, tästä postauksesta intoutuneena yritin viedä Jujua juhannuksena rappukäytävään, kun oli kerrankin niin hiljaista eikä naapurien puudeleista ollut pelkoa. Mutta ei tullut mitään, koska valjaat tosiaan haittaavat elintoimintoja! :-D Nupun kanssa sujui sen sijaan oikein hyvin ja se meni jopa portaat alas ulko-oville - kurkisti ulos ja vipelsi sitten villahousut heiluen takaisin ovelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jujuuuuu :DDD Se on kyllä jännä miten jalat ei toimi kun on joku valjas keskiosan ympärillä, ei voi ihminen tätä ymmärtää. Mutta Nuppu taitaa ulkoilla kuin pro! Kohta on keskellä vilkkainta liikennettä aamulenkillä, jos vain narun toinen pää vie. ;)

      Kassinen on nyt käynyt yhtä kerrosta alempana. Enää pari lisää niin ollaan myös ulko-ovella. :P

      Poista