sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Kesäkuun alkua


Kassisen ja Sepon serkku kävi kylässä ennen juhannusta. Hän levitteli kissojen lelut ympäriinsä, uitti niitä heidän vesikupissaan ja tarjoili herkkuja auliisti kuten ennenkin. 

Valitettavasti Kassinen ei halunnut olla nyt missään tekemisissä serkun kanssa, sillä tämä on alkanut puhua enemmän ja kovempaa. Kassinen ei jostain ihmeen syystä arvosta sitä, että häntä osoitetaan sormella ja hänelle huudetaan päin naamaa että "KASSI! KASSI! KASSI!" 

Seppoa vastaava "SEPPO! SEPPO! SEPPO!" -huutelu ei häirinnyt. Hän pitää huomion keskipisteenä olemisesta, oli se sitten nimenhuutoa tai vaikkapa tällainen kampausyritys.

10 kommenttia:

  1. Kivaa, että Sepolle löytyi kaveri :D Mutta aikamoinen loukkaus kutsua Kassista Kassiksi! Ei nuo ihmistaimet oikein tajua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo ja serkku ovat nyt henkisesti samalla tasolla, Kassinen lienee astetta korkeammalla ja seura ei maita. ;)

      Poista
  2. Hauskan näköiset leikit, mutta ihan ymmärrettävää, jos Kassinen ei arvostanut. Seppo pääsi sitten telmimään hänenkin edestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo sanoo että serkku voisi käydä vaikka päivittäin. :D

      Poista
    2. Seppo on selvästi elementissään. Lisää serkkuvierailuja herkkuineen!

      Poista
    3. Lisää serkkuja siis, toive välitetään eteenpäin! :D

      Poista
  3. Ohoh, onpas serkku kasvanut ja oppinut kaikkea uutta! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin Sepon kampaaminen on tärkeä taito! :D

      Poista
  4. Johan on serkku kasvanut, alkaako kohtapuoliin Seppo treenaamaan uutta leikittäjää? :D Herkkupuoli ainakin kuulostaa sujuvan jo vahvasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leikityspuolikin sujuu serkun itsensä mielestä hyvin, mutta jostain syystä Seppo ei innostu samanlaisista pallonheittoleikeistä kuin herra Pablo. ;)

      Poista