maanantai 25. maaliskuuta 2024

Palautuminen

Lääkepöllystä palauduttuaan Seppo lopetti vesikupissa uimisen ja alkoi epäillä, että Kassinen oli taas kerran vaihdettu johonkin tuntemattomaan tätiin. Lauantai-iltana hän hyökkäsi tädin kimppuun ja joutui viettämään yön arestissa makuuhuoneessa. Sunnuntaina aamulla hän jatkoi epäilevää pälyilyään ja henkilökunta yritti keksiä hänelle jotain mukavaa tekemistä: hän suostui vähän leikkimään, vähän etsimään raksuja älypeleistä, tekemään vähän temppuja ja niin edelleen, mutta aina lopulta tuo outo ja pelottava täti katkaisi hänen puuhansa.

Henkilökunta epäilee, että eläinlääkärissä oli käytössä jokin uusi desinfiointi- tai puudutusaine, sillä molemmilla kissoilla oli oudon rasvaisen näköiset etujalat. Rasva lienee ollut ällöttävän makuista, sillä kumpikin koetti pestä itseään ja lopetti parin lipaisun jälkeen. Lopulta henkilökuntakin koetti pyyhkiä Kassista puhtaaksi, mutta vailla suurta menestystä ja täti on yhä hieman likaisen näköinen. Onneksi Seppo nyt kuitenkin tuntuu tottuneen häneen taas!

Seppo etsii matolta herkkuja samalla kun pelottava tätimörkö katselee ikkunasta (ulos).

Kassisen pehmeästä päästä eläinlääkärireissun rasitukset onneksi poistuvat nopeasti.

Sepolla sisäinen rauha on aina pidempään hakusessa, mutta kyllä se taas tästä.

8 kommenttia:

  1. Kyllä se on niin, että sekä elukka- että ihmislääkärit vievät kaiken sielunrauhan hetkeksi tekemisillään ja diaknooseillaan. Jännittää ja pelottaa viikkokausia.

    VastaaPoista
  2. Näin suhde pysyy tuoreena <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan joo, uusi täti kehiin säännöllisin väliajoin niin ei tylsisty Sepot. :D

      Poista
  3. Miksiköhän ne aina vaihtaa tädin vähäksi aikaa toiseen? Onko ne jotain sieppaja-alieneita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiijä! Ois kiva jos eivät enää vaihtaisi, ei kestä kun on aina eri täti. - Seppo

      Poista