perjantai 15. maaliskuuta 2024

Tapahtumasarja

Kassisen täti sai lahjaksi muutaman pussin tällaista senioriruokaa. Se on hänen mielestään hyvää, joskin tapansa mukaan hän usein syö vain puolet annoksestaan kerralla ja jättää loput lautaselle myöhempää ateriointia varten.

Sepon mielestä Kassisen ruoat ovat yleensä ällöttäviä ja ne saavat olla rauhassa. Tämän jämät hän kuitenkin kävi kiireellä hotkimassa pois!

Tässä Kassinen miettii, minne hänen ruokansa katosi.

14 kommenttia:

  1. Hei mullaki on ollu tuota samaa ruokaa! Ja onko teilläki tuollain oma ruokapöytä? Hyvä ruoka on tuo, ei ihme, että nuori poijankloppi kävi ne pois hotkimassa. Ne on kuule Tzepe aikuisten ruokia ne. Toivoo Viiru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On minulla oma pöydä ja luulisi, että siitäkin älyäisi Seppo pysyä poissa ja omalla pöydällään, mutta ei. Ruoka olisi hyvää mutta sitä on liian vähän. Pitäisi aikuisille kissoille enemmän tarjoilla. - Kassinen

      Poista
  2. Täti suunnitteli jättävänsä vähän pahan päivän varalle, mutta huonosti kävi. : /

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo taas pilasi hänen järkevän suunnitelmansa. :/

      Poista
  3. Yllättävä tämä Sepon tempaus, että periaatteessa yök-ruoka olikin herkkua, joka tempaistiin hetkessä kitusiin!!

    VastaaPoista
  4. Seppo, me toimitetaan Hanoi sinne lomamatkalle, niin opit miltä tuntuu kun sun ruuat katoo ennen kuin ehdit mau sanoa.
    - Pate, Eddie ja Eppu -

    VastaaPoista
  5. Ei RC:n ruoka voi olla hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on hyvää ja munuaisruoat on hyviä! Ja munuaisraksut on ihan ookoo mutta vatsavaivaraksut on parhaita, voisiko aina vai saada sellaisia. Hills on ällöttävää. - Kassinen

      Poista
  6. Seppo auttoi Kassista pikkuisen <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo auttoi tädin lautasen tyhjennyksessä ja pesussa, ei tarvitse enää koneeseen laittaa kun on kielellä kiillotettu...

      Poista
  7. Se on niin, että varastettu ruoka on aina erikoismakiaa. Se pitää äkkiä hotkaista, ennenkuin joku huomaa ja yrittää estää. Ruoho on aina ja niin edelleen. Sykologiaa Holmes, sykologiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoho on aina! Mutta ei meillä. Meillä vaan kielletty viinisuolaheinä. - Seppo

      Poista