torstai 26. syyskuuta 2024

Kallis kakkajuttu

Tiistaina Seppo meni kakalle ja huomasi, että kakka ei tullut ulos. Seppo yritti kaikilla hiekkalaatikoilla ja lattioilla ja pedeillä, saaden tuotettua vain ruskeaa nestettä. Hän myös oksenteli pinnistellessään.

Epäonnistuneet kakkausyritykset jatkuivat ja Seppo oli kipeän oloinen, joten henkilökunta soitteli viiden aikaan päivystävälle eläinlääkärille pestessään lattioita. Lääkäri ehdotti peräruisketta, jonka voisi joko antaa itse kotona tai sitten kissa voisi tulla klinikalle. 

Seppo oli saapuessaan päivystyksen ainoa asiakas ja pääsi heti käsittelyyn. Hän sai peräruiskeen ja vartin päästä eläinlääkäri puristi hänestä ulos valtavan ison kakan. Lopuksi hän kävi vielä röntgenissä, jossa todettiin, että suolessa on vain pieni kikkare jäljellä ja se tulee varmasti itsestään ulos, ja häneen piikitettiin kipulääke ja pahoinvoinninestolääke. Kiitos ja hei hei.

Sepon kakan hinnaksi tuli 175 euroa. Olisi pitänyt pyytää se mukaan.

s
Vähän oli kakka jumissa ja siitä hyvästä kidutettiin.

Pylly on kipeä nyt.

Kotona Seppo oli selvästi helpottunut. Hän oli aivan kakassa, joten hänen koko takaosansa pestiin. Vapautuessaan kylpyhuoneesta hän oli ylen iloinen ja hurisi vain. Hän valui vielä yöllä vähän kakkaa, mutta onneksi tuntui olevan muuten oma itsensä ja söi ja joi ja pissi. Kannattava reissu siis!

Tikkujalat ihan märkinä, mutta eivät enää kakanruskeina.

Kauhea jano hänellä oli.

Eläinlääkäri suositteli Sepolle Levolacin säännöllistä käyttöä, että enää ei tarvitsisi käydä päivystyksessä kakkaamassa. 

Päivystyskyydistä iso kiitos Herra Pablon henkilökunnalle!


20 kommenttia:

  1. Hitsi mikä tapaus! Nyt pitää kiinnittää Zepun ruokiin erityistä tarkkaavaisuutta, kivoja pehmeitä muonia eikä mitään kovia kappuroita kaapin pohjalta. Hlökunta olisi voinut sipertää kakan pieniksi paloiksi ja myydä vanilahjoina, miksi hlökunta ei ajatellut asiaa.... Terveisin nimimerkki: Tuhansia euroja ELLien kassaan laittaneena, siksi köyhä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimimerkki Tuhansia euroja jne on oikeassa, olisi ollut kakalle parempaakin käyttöä kuin eläinlääkärin roskakori. Seuraavan kerran, jos sellaista tulee, kakka otetaan mukaan ja säilötään hienoihin pieniin purkkeihin ja tarjotaan halukkaille edulliseen, eläinlääkärikulut kattavaan hintaan. Haluaako nimimerkki jo jonotuslistalle?

      Poista
  2. Olet Seppo arvokas, kun sinun kakkakin maksaa jo tuon verran! Toivottavasti sinun märkiä tassujasi ei kuitenkaan haukuttu kuten täällä minun; olisivat muka kalkkunan koivet - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanankoiviksi kutsuivat!!! Haukkuivat! - Seppo

      Kakan kilohinta lähentelisi varmaan kahtatuhatta euroa...

      Poista
  3. No voihan Tzepe! Ois voinu hölökunta ottaa kakeron mukaan ja laittaa sen kotona sellaseen vitriiniin, sit ois voinu esitellä kaikille vieraille arvotavaraa. Piika sano, että joskus on kiissoilla kallis kilohinta. En tiiä mitä tarkotti. Toivoo Viiru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi voitu hankkia oma hienostunut, valaistu vitriini tuolle kakalle! Sitä olisivat vieraat voineet olohuoneessa ihailla ja blogiin olisi siitä vuosipäiväpostauksia tehty.

      Poista
  4. Eikä! Mä olen joutunut muutama vuosi sitten ihan samanlaiseen kidutukseen! Sen jälkeen on Levolacia/Duphalacia lisätty mun ruokaan välillä joka päivä ja välillä tarpeen mukaan. T. Sofi
    Ps. Pääsitte halvalla. Meillä maksoi sama setti yli 300€. 🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta onhan se ihan suotavaa, että hienon tädin kakka on kalliimpaa kuin jonkun satunnaisen Sipulin. :D

      Lorauksella levolacia on Sipuli kakkinut nyt kaksi pientä kikkaretta, yhden eilen ja yhden tänään. Pitäisiköhän pitää päiväkirjaa näistä, että huomaisi, jos kakkatauko uhkaa kasvaa liian pitkäksi...

      Poista
    2. No niinpä tietysti😹 Meillä rauhoitettiin röntgeniin, joten se taisi lisätä euroja tuohon mukavasti.

      Poista
  5. Kaksi asiakysymystä:
    1) Kuinka iso on iso kakka?
    2) Onko Levolac tehokkaampaa kuin kissanmallas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1) Iso kakka on isokouraisen eläinlääkärin puolikkaan kouran kokoinen
      2) Levolac on ainakin tehokkaampaa siinä suhteessa, että Seppo suostuu syömään sitä ruoan seassa, siinä missä kissanmallas ei mene alas ja vaikutus jää siksi vähäisemmäksi

      Poista
  6. Voihan kakka!

    Sattuneesta syystä täälläkin tarjotaan raksukarkkeina kurpitsaa sisältävää laatua ja pieni Levolac- pullo seisoo kaapissa..
    Kulkeepahan sitten ruskea kulta kunnolla! ; D

    VastaaPoista
  7. No nyt oli ihan kakka juttu. Tsemppiä Seppo!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
  8. Kalliita ovat kissain asiat. Itse olen joskus laskeskellut litrahintoja kissanpissalle. Tyyristä ainetta sekin.

    Mutta onneksi Seppo tuli kuntoon! Ja Levolac/Duphalac on suhteellisen edullista ja sitä myydään myös pienehköissä pulloissa. Ihan ammatillisesta uteliaisuudesta kysyn, että paljonko sitä neuvottiin antamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän puolesta vastaan, että 1,5-2 ml 1-2 krt/vrk. Ell mukaan voi antaa jopa 3 ml, mutta siitä ainakin meillä menee jo ihan löperön puolelle. Nykyisin annetaan noin 1,5 ml kerran päivässä. Ja tosiaan ruoan seassa menee hienosti.

      Poista