torstai 12. syyskuuta 2024

Todisteet

Henkilökunta tietää, että kävit täti äsken nuolemassa tuota leipää.

Ei ole kenenkään muun kieli tässä käynyt.

Ja näköjään olet koko naaman siihen muutenkin hieronut. Onneksi kyseessä oli henkilökunnan-ei-allekirjoittaneen puolen leipä.

16 kommenttia:

  1. Sehän on vain kuningattaren nuolaisema rasvavero! <3
    Kuten sokeriverokin nähdään jo suklaiden hinnassa...

    VastaaPoista
  2. Meinasin sanoa, että suotta syytellään, kun voiveitsi vähän leivän reunaa raapinut, mutta kai tuo suupielen voi vähän on todiste. Ellei sitten joku huitaissut sillä voiveitsellä ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ehkä henkilökunta itse on tuolla leivällä tädin naamaa hieronut tai muuta ja sitten syyttävät, niinkuin minuakin aina syyttävät kaikesta mitä en oo varmast tehnyt. - Seppo

      Poista
  3. Taasko ne jätti sulle voita vaan leivän päälle hippasen syötäväksi. Missä on koko purkki?!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt usein laittavat purkin jääkaappiin heti kun on leivät voideltu, eivätkä jätä sitä enää maisteltavaksi. Huononpaab menee. - Kassinen

      Poista
  4. No ei se haittaa jos vähän hissin rasvoja syö, jos hissi silti toimii moitteetta.

    VastaaPoista
  5. Henkilökunnalle sattui nyt vahinko kun jätti voidellun leivän ilman valvontaa pöydälle. Se oli liian suuri kiusaus täti Kassiselle (joka vain käytti perinteistä otto-oikeuttaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta omasta mielestään valvoi ihan riittävästi, kun istui vieressä ja leikkasi jotain kurkkua, mutta ei. Tädistä on tullut röyhkeä kuin mistäkin!

      Poista
  6. Nämähän ovat vain kämäsiä aihetodisteita, joista tässä kerrotaan. Missä on kovat vaktat, kuva valvontakamerasta tms. On mahollista, jotta ei allekirjoittanut on ITSE liponut leipää ja syyttää nyt jotakuta toista, täysin viatonta henkilöä! Yrittää saada talouden naaraat vastakkain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti henkilökunnan ei-allekirjoittanut puoli on ainoa, jota ei voi syyttää, kun se oli nukkumassa aamiaisleipien tekoaikaan, niinkuin oli muuten Seppokin. Muutoin tietenkin Seppoa voisi epäillä.

      Poista
  7. Leipä vain sattui olemaan siinä pöydän kulmalla kun täti kulki ohi ja poski osui rasvaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin henkilökunta voisi pitää parempaa huolta leivistään! - Seppo

      Poista
  8. Monia näkökohtia on jo tuotukin Kassisen puolustukseksi, mutta todennäköisin puuttuu: leipä hyökkäsi hänen kimppuunsa juuri sillä hetkellä, kun Kassisen kieli oli suun ulkopuolella haukottelun tahi jonkin muun luonnollisen syyn vuoksi. Kassisen irrottautuessa leivästä pieni määrä margariinia osui hänen viiksiinsä. Ehdotamme sovittelumenettelyä, jossa leivällä on mahdollisuus pyytää Kassiselta anteeksi ja jossa Kassinen voi esittää toivomuksensa hänelle kelpaavasta hyvityksestä (esimerkiksi muutama lusikallinen margariinia).

    Henkilökunnan ei allekirjoittaneelle osapuolelle annettakoon nuhteet leivän pitämisestä vapaana ja vartioimattomana alueella, jolla liikkuu kissoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korkealentoinen selitys, mutta mikseivätpä leivät voisi olla pahantahtoisia ja vaania viattomia tätejä. Leipä on mennyt parempiin suihin, mutta ehkä henkilökunnan ei-allekirjoittanut puoli voi leivän uutena henkilöitymänä anella tädiltä anteeksiantoa.

      Poista