tiistai 20. joulukuuta 2016

Carne trémula

Henkilökunta on ollut hyvin varovainen tarjoillessaan Sepolle uusia ruokia, sillä hänen muuttoaan seurannut löysä maha oli niin harmillinen vaiva. 

Etenkin kypsentämätön liha oli häneltä jonkin aikaa pannassa mutta nykyään sitäkin tarjoillaan. Tässä työn alla olevan sian sydämen lisäksi Sepolle on maistunut sikanauta- ja broilerijauheliha, broilerin sydän ja kivipiira, sian sisäelinseos sekä Mush Vaisto -raakatäysravinto kissoille.

Seppo suhtautuu uusiin lihoihin aina aluksi ihmetellen, mutta kaikki tulee syödyksi ja lisääkin tuntuisi menevän.

Kassinen pitää raa'asta lihasta suuresti, mutta tässä hän vähän nirsoilee sydäntä. Kenties 30 % alelapulla varustettu sika ei ole tarpeeksi tuoretta hänen makuunsa?

Pitkällisen tökkimisen jälkeen sydän kuitenkin todettiin syömäkelpoiseksi. (Ai miksikö ikkunalauta on tupaten täynnä tavaraa? No siksi, että muutoin Seppo pääsee hyppäämään ylös ja varastamaan Kassisen ruoan...) 

6 kommenttia:

 1. Meilläkin possun sydämet ovat suurta herkkua. Hyvä, että uudet ruuat maistuu, eikä kakkapyllyongelma ole uusiutunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä broierin sydämet on suositumpia, mut ehkä johtuu siitä, että niitä ostetaan pakastettuna ja siksi kait tuoreempana, kuin aina alennuksesta ostettavaa sikaa. :D

   Poista
 2. Hyvä, että lihat kelpaavat. Kassinen parka, kun joutuu olemaan varuillaan ruokavaras Sepon takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen on kyllä niin raukka noiden syömisten suhteen, kun ruokaa ei Sepon tulon myötä olekaan enää aina tarjolla ja tarjoiluaikaankin sen yrittää joku ääliö syödä nenän edestä. :D

   Poista
 3. Tuo tassulla ronkkiminen ja lautaselta pois siirto tekee lihasta paljon parempaa. -Eemeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee! En ymmärrä miksi jotkut ilkeää valittaa sotkusta. - Kassinen

   Poista