tiistai 20. maaliskuuta 2018

Kassinen tutkii XIV

Kassinen investigoi ja huomaa suuren vääryyden:

Hälytys, henkilökunta syö kalaa! Miksi? Miksi ei ole Kassisen kala? Pitäisi olla Kassisen kala, Kassinen ainoa oikea lihansyöjä tässä taloudesssa! Ja ehkä Seppo, Seppo voi saada vähän. Henkilökunta elää vaikka herneillä.

10 kommenttia:

 1. Huutavaa vääryyttä kuvatodisteen muodossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassista kiusataan niin monella tavalla, kalalla ja krassilla ja varmasti kohta muillakin ruoka-aineilla. Raukkaparka!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kohta Kassinen pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttaa pois jos vääryydet jatkuvat.

   Poista
 3. Pitää Kassisen kalaa saada, kyllä tuosta pari palaa liikenee? Kassinen näyttää niin somalta, ettei voi olla antamatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuva kyllä narraa: tuossa on jäljellä vain 2/3 alkuperäisestä kalamäärästä kun etukäteisverottajat Kassinen ja Seppo ottivat osansa pilkkomisvaiheessa. :D Mutta kyllä soma Kassinen sai vielä palan, kun poseerasi niin nätisti. :3

   Poista
 4. Voi tätä raakaa maailmaa vääryyksineen! Ei ole kissan elämä helppoa, ei.
  Kyllä on kala kissojen ruokaa, syökööt henkilökunta niitä versojansa ja muita ruohoja, joita pihtaavat kissoilta, syökööt vaikka aaloen ja aralian siihen nähden, joo. Ja kesällä voivat syödä ruohoa pihalta.
  Toivoo Viirukissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta syököön ruohojaan, kunhan me voidaan saada niistäkin osa halutessamme. Ei saa pihdata esim. krassia. - Kassinen ja Seppo

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kassisasialiitto pystyyn ja Kassisten oikeuksia puolustamaan. :P

   Poista