perjantai 27. joulukuuta 2019

Joulueläimiä

Joulu on vietetty. Kassinen ja Seppo juhlivat sitä perinteiseen tapaan henkilökunnan ei-allekirjoittaneen osapuolen ja jouluvieraan kanssa. He kuulemma lähinnä nukkuivat ja söivät ja leikkivät, ja pääsivät joka päivä käymään parvekkeellakin. 

Seppo älä näytä noin masentuneelta, oli hyvä joulu kuitenkin.

Kissat saivat lahjojakin ikuisesta epäkiltteydestä huolimatta. Sekä ruokaa...

...että leluja. Tämä kuva on otettu tapaninpäivänä ja lintuhuiskan pyrstöstä ei ole enää mitään jäljellä. Kesti se kai ainakin puolitoista päivää. Allaolevassa videossa (8 s) Kassinen saalistaa kynittyä huiskaa. 



Henkilökunnan allekirjoittanut osapuoli vietti joulua herra Pablon (ja Kassisen ja Sepon serkun) kanssa.

Herra Pablo lahjoitti lenkkeilyä.

Ulkoilu oli herra Pablon mielestä mukavaa, etenkin kun allekirjoittanut sekoili ja lähti tapanina ulos vaillinnaisella varustuksella: herra Pablo tuli puettua asianmukaisesti mutta hihna unohtui ottaa mukaan. Onneksi viiden kilometrin lähes umpihankirämpimisessä ei tullut vastaan ketään, joka olisi voinut irtokoiraa paheksua.

Herra Pablon luona oli myös yllätysjoulueläimiä. Linnunruokaämpärissä asui kaksi hiirulaista!

Heillä oli ainakin ollut hyvät joulusyömingit ennen pakkosiirtoa halkovajan nurkalle.

2 kommenttia:

  1. Hei Tzepe, oli kummiskin hyvä joulu, kun saitte lahjojakin, eikös! Mulla kans ihan hyvä. Tuli evästä ja leluja, Sain semmosen tontun, joka tuoksuu (piian mielestä haisee) ja semmosen tunnelin. Harmi, että ei teille nuita hiiriä tuotu. Niitä ois ollu metka metättää sisällä kotona. Toivoo Viiru. P.S. Oikein lämpimät terkut Kassiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan väärin että ei saatu hiiriä! Oisivat siirtäneet ne tänne. Ois ollut paras lahja. Muutkin oli kyllä ihan kivoja, ja sinunkin lahjat varmaan. Tunnelit on aina hyviä, haisutontuista en tiijä. Kassiselta karvaisia terveisiä takas kuulemma. - Seppo

      Poista