sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Kaljukerholaisen takapakki

Sepon karvatilanne on ottanut askelen taaksepäin. Tietenkin. Koska eihän se nyt näin helppoa olisi voinutkaan olla.

Edelliset kaljukerholaisen kuulumiset kirjoiteltiin kuukausi sitten. Kirjoituksen jälkeenkin Seppo oli kunnossa ainakin viikon-pari, mutta sitten hän tuntui taas stressaantuvan jostain (ei esimerkiksi leikkinyt samalla innolla). Samaan aikaan henkilökunta alkoi epäillä, että karvat vähenevät taas.

Ensin kuitenkin kerrottakoon hyvät asiat. Tai hyvä asia. Yksi asia on hyvä.

Etutassulaikut kasvavat umpeen. Henkilökunta on varma, että Seppo ei enää koske niihin, mutta karvan ilmestyminen on vain kovin hi-das-ta. Tämä johtunee siitä, että Seppo on nyt siirtynyt talvikauteen ja on noin yleisesti ottaen vain menettämässä karvaa eikä kasvattamassa sitä. Hänen kantapäänsä ja korvansa ovat taas kaljut.

Etujalkakarvojen toinen tuleminen. Juhlitaan!

Sitten huonot asiat.

"Normaalin" talvikarvanlähdön ohessa Sepolle on ilmestynyt uusi laajahko, harvakarvainen alue mahaan. Oikeassa kyljessä ja polvessa hänellä oli jo aiemmin pieniä karvattomia laikkuja, mutta uusi alue on niistä erillään vatsan valkoisen ja mustan karvan rajalla.

Voi ei miten hirveä. On kyllä sanottava, että kylki näyttää pahemmalta kuin onkaan, sillä Seposta ei kerta kaikkiaan saa otettua todellisuutta vastaavia kuvia: tilanne näyttää aina joko pahemmalta tai paremmalta.

Tässä näkyy mahan valkea-musta-rajan harvakarvaisuus. Se alkaa suht' korkealta kyljestä ja jatkuu vielä takajalan alle... 

...ja näkyy tässä.

Tämä on siis epänormaali osuus. Sepon "vatsaheltat" alamahassa ovat aina vaaleanpunaiset, mutta tämän osan pitäisi olla selvästi valkoinen/selvästi musta.

Ja hei arvatkaas vielä mitä: Seppo on taas imeskellyt häntäänsä! Hän on nyt kahtena aamuna ollut torkkumassa vaatekaapissa ja tullut sieltä ulos hännänpää aivan litimäräksi imeskeltynä. Henkilökunta ei enää tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. 

Ihastuttavaa.

Zylkeneä on muuten syöty nyt vain joka toinen päivä, ettei sen loppuminen olisi ihan äkillistä, ja että se kestäisi joulun yli. Ehkä tämä oli virhe olisi varmaankin pitänyt tehdä päin vastoin ja antaa tälle otukselle kaksinkertaista annosta.

Huomio, Kassinenkin asuu täällä. Hänen kauneutensa ja karvaisuutensa korostaa Sepon koinsyömää olemusta.

12 kommenttia:

  1. Voi Seppoa! Onkohan helokkiöljy kissoille vaarallista vai terveellistä? Voiko kilpirauhanen oireilla nuinikkään? Voiko olla joku puutostila, siis jonkun vitamiinin tai hivenaineen tai jotain? Vai pitäisikö neuloa Sepolle haalari? Puuvillalangasta tai silkkilangasta ettei tule liian kuuma sisällä ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepolla kaikki tuntuu viittaavan vieläkin vaan niihin pääkopan ongelmiin, niin ehkä haalari olisi paras ratkaisu! Puuvillaa iloisissa väreissä ja kukkakuvioita takapuoleen, niin eiköhän sillä nuoleminen estyisi niin, että pian olisi taas palannu normaaliin tuuheuteensa...

      Poista
  2. Ääh ja eiiih! Eikös häntänassutuksen pitänyt olla jo pois muodista?! Ja vaikka onkin Sepon antikarvasesonki, niin jokin raja kaljuilussakin. Todella hämmentävä juttu, ja voin kuvitella, että tuskastuttaa, kun olet yrittänyt vaikka mitä rentoutus- ja leikitysmetodeja! Toivottavasti joulun rauha onnistuu poistamaan hännän imeskelyn ja karvain harvennuksen Sepon agendalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti olla hännän jo unohdettu! Mutta varmaan kun se on aina mukana, niin se aina joskus juohtuu mieleen ja sitten on kätevä sitä imeskellä, jos joku ahdistaa. Pitäisikö toivoa, että kaikki karvojenpureskelu muuttuisi hännänimeskelyksi, niin olisi ainakin vain yksi ainoa, yhteen osaan kohdistuva ongelma eikä kaljuja monessa kohtaa??!? D:

      Joulurauhaa Sepolle tarvitaan, kiitos! Joulurauhoittavia... :D

      Poista
  3. Voi Seppo <3 mistä sulle nyt apu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tarvii apua, oon täydellisen normaali ja hieno ja kaunis eläin. - Seppo

      Poista
  4. Pieni Seppo rukka. Äitiä on selvästi ikävä pienen kissan, kaarnapurrellaan maailman myrskyävillä merillä. Niisk...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppoa ei ole tehty kohtaamaan minkäänlaisia vastoinkäymisiä elämässä, niinkuin esimerkiksi sitä, että joskus ruoka on pahaa. Pitäisi kaiken olla ihanaa ja ruusuista ja henkilökunnan olisi oltava aina kotona ja valmiina täyttämään Sepon kaikki toiveet. Muutoin Seppo kärsii! :( :(

      Poista
  5. Voi Seppoa! Tuo häntä on tosiaan surku hupaisan näköinen=) Mikähän tuohon auttaisi..voih pikkuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepossa ei sen omasta mielestä ole mitään autettavaa, mutta henkilökunnasta olisi mukavaa, jos tämä kaikki jotenkin saataisiin loppumaan. :'D

      Poista
  6. Voi Rakas Seppo, niin tylsää kuulla, että ongelma vaan palaa takaisin :/ Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olisi pitänyt silloin juhlistaa, että nyt ollaan paranemassa. Seppo varmasti kuuli ilakoinnin ja ajatteli aloittaa uudelleen :'D

      Uskallanko kirjoittaa: nyt ei ehkä taas hetkeen ole tapahtunut karvojen katoamista!!! (paitsi mahtaa olla joulun jälkeen kalju kun nyt tässä näin kerroin)

      Poista