Kassinen

Syntynyt: 28.4.2010
Syntymäpaikka: ?
Saapui henkilökunnan luo: Lokakuussa 2015 yhdessä Karvanaaman kanssa.
Väritys: Ruskeatabbyvalkea
Erikoistuntomerkki: Valkea hännänpää

Yleistä: Kassinen on huushollin valtiatar ja Grand Old Lady. Hän on hyväkuntoinen, lihaksikas ja suhteellisen energinen.

Luonne: Kassinen on perusluonteeltaan hiljainen ja varovainen, mutta ei kuitenkaan turhista hätkähtävä. Hän on hyvin sopeutuvainen, ja suuretkaan muutokset eivät stressaa Kassista, mikäli hän saa tottua niihin omalla vauhdillaan ja omilla ehdoillaan. Henkilökuntaa kohtaan Kassinen on ystävällinen ja muutenkin hieno tyyppi. Päivittäin hän tulee viereen kehräämään, puskemaan ja rapsuja kerjäämään. 


Yhteiselo: Kassinen olisi mielellään leikkinyt Karvanaama-vainaan kanssa, joka ei kuitenkaan halunnut olla Kassisen kaveri ja määräili tätä paljon. Sepon kanssa tutustuminen oli aluksi varovaista, mutta nyt Kassinen ja Seppo tulevat hyvin toimeen. Yhdessä syödään, painitaan, rallitellaan ja joskus jopa nukutaan ja pestään. Mitä nyt joskus Kassista ärsyttää Sepon liialliset riehumiset ja nenille hyppimiset, ja hän joutuu vähän kurittamaan tätä.

Lempipuuha: Nukkuminen, syöminen, kissanminttutripit, temppuilu, ajoittainen höpelöinti ja hyppely.

Lempiherkku: Kassisen lempiherkku on ruoka yleensä kaikissa muodoissaan, raaka liha ja pienet herkkuraksut uppoavat aina. 

Lempilelu: Kaikenlaiset sulkalelut ja minttulelut

Ei pidä: Pyykkiteline, joka kolisee ikävästi.

Muuta: Maailman paras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti