Karvanaama

Syntyi: ??.?.2005?
Syntymäpaikka: ?
Saapui henkilökunnan luo: Lokakuussa 2015 yhdessä Kassisen kanssa.
Kuoli: 20.6.2016
Väritys: Valkokirjokilpikonna
Erikoistuntomerkki: Pitkät ja upeat viikset

Yleistä: Karvanaama oli omanarvontuntoinen kissarouva ja Suuri Persoona, joka saapui henkilökunnan huomaan yhdessä Kassisen kanssa Öllölän kissatalosta edellisen omistajan kuoltua. Naama stressasi alussa hieman näitä elämänmuutoksia, mutta sopeutui lopulta leppoisaan kerrostaloelämään.

Luonne: Karvanaama oli hyvin ihmisystävällinen, tuli syliin mielellään ja kehräsi hyvinkin äänekkäästi. Jopa ihmisten nukkuessa hän saattoi tulla päälle pörisemään.

Yhteiselo: Kassiseen Naama suhtautui joskus hieman pomottelevasti, ja varsinkin nälkäisenä tai muussa stressitilassa hän saattoi olla hyvinkin äksy. Yleensä hän kuitenkin sieti Kassisen olemassaoloa. Koirista hän ei pitänyt.

Lempipuuha: Lelujen kanniskelu, raksujen syönti, nukkuminen.

Lempiherkku: Alussa hän oli aika nirso, mutta sittemmin ruokalajeista kelpasivat kaikki, niin kuivaraksut, märkäruoka kuin varsinainen liharuokakin. Yleensä ruoka maistui kuitenkin vasta lievän huijauksen jälkeen, esimerkiksi pari raksua piti laittaa aterian päälle, jotta se kelpasi Naamalle. Nälkänsä hän ilmoitti aina kuuluvasti. 

Lempilelu: Kaikenlaiset hiiret, aktivointilelut joissa raksuja.

Ei pitänyt: Pölynimuri.

Kuolinsyy: Naama alkoi sairastella loppukeväästä 2016, ensin vain vähän ja sitten vähän enemmän. Moninaisten oireiden syyksi paljastui kasvain ja Naama lopetettiin 20.6.2016.

Muuta: Niin vähän aikaa täällä ja silti niin tärkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti