maanantai 23. joulukuuta 2019

Jouluvalmisteluja IV

Ennen joulua täytyy vielä paketoida lahjat. Tämä lahja voidaan esitellä blogissa huoletta, sillä henkilökunnan tiedon mukaan sen saaja ei osaa lukea.

Seppo auttaa.

Koiranherkkupakkauspaketti ei Seppoa ihan hirveästi kiinnostanut mutta herra Pablon toinen lahja, jossa sanomalehden sivuihin rutisteltiin kourallinen irtonaisia kuivattuja broilerinsydämiä (että herra Pablo voi avata lahjan itse ja syödä sen saman tien), kyllä kiinnosti. Liikaa.

Seppo yritti repiä auki ja varastaa herra Pablon lahjat vain pieni hetki niiden paketoinnin jälkeen. Todella tuhmaa. Viimeistään nyt joulupukki saa tehdä täyskäännöksen hänen lahjojensa kanssa!

4 kommenttia:

  1. Voivoi, nyt eivät taas inehmot ymmärrä yhtään pieneläimen mielenliikkeitä!
    Seppo toimi virallisena tuotteentarkastajana. Kyllä pitää elintarvikelahjat tarkistaa etteivät ole pilaantuneita tai vallan homeessa. Taitaa pukki ohittaa henkilökunnan lahjasäkkinsä kanssa, kun tuolla tavoin estävät ViranOmaisen toimintaa, joo. Toivoo Viiru, joka on ollut ihan ihmeellisen kiltti ja näemmä on jo kaksi lahjaa oottamassa ja kolmas tulossa tänään. P.S. minä kans aina tarkistan pussiruuat ennen kuin ne laitetaan lautaselle. (= työntää nokkansa pussiin kiinni, kun sitä repäistään auki ja pitää nuuhkia ja jos on paha ruoka, niin lähtee pöydältä pois ja eväs jääpi lautaselle kuivamaan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eivät ymmärrä! Olisin tarkistanut ja avannut ja maistellut, ettei Pablon tarviis rehkiä jos vaikka onkin pahaa. Se vois vaan maata kuusen alla. Ja onkohan se ees ollu kiltti? Viiru sinä oot ainakin selvästi ollut kun saat noin lahjojakin, se on hyvä! - Seppo

      Poista
  2. Nerokas paketointi Pablolle, mielestäni.
    (Seppo, ota pusu ***)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä pusut ällöjä mut ehkä nyt poikkeustapauksessa voin ottaa. Joulu ja kaikkee. - Seppo

      Poista