perjantai 10. heinäkuuta 2020

Kassinen kolmoskerroksessa

Kassinen on seikkaillut lisää! Hän on käynyt yhtä kerrosta alempana, mikä oli hyvin jännittävää. Sopivasti Kassisen kokoinen tutkimusmatka.

Henkilökunta houkutteli Kassisen portaisiin istumalla ylimmälle askelmalle ja liukumalla niitä sitten vähitellen alas. Kassinen seuraa näköjään mieluummin istuvaa kuin seisovaa ihmistä eli henkilökunnan täytynee ulkoiluttaa häntä jotenkin rapukävellen.

Kolmannessa kerroksessa Kassinen jumittui tälle ovelle, oman kämppänsä alakertaan, ja olisi halunnut sisään. Hän mieluili tässä edessä (video n. 30 s), puski karmia ja koetti myös käpälöidä ovea auki, mistä henkilökunta teki lopun.


Kassisen kiinnostuksen kohteena olevassa alakerran asunnossa asuu ilmeisesti kissa. Olisikohan hän halunnut tutustumaan? Tai sitten Kassinen luuli olevansa omalla ovellaan, koska ei ole mikään nero. 

Seikkailun lopuksi henkilökunta joutui kantamaan Kassisen ylös kotiin. Hän maukui surkeasti koko porrasvälin.

16 kommenttia:

  1. Hih, laitat ihmisen rapuilemaan 😸 Mutta mistä voi muka tietää missä kerroksessa on; tärkeintä on oikeassa kohdassa oleva ovi ainakin minusta - Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ovi oikeassa kohdassa on tärkeää minustakin. Kassinen kyllä varmaan halusi mennä tutustumaan naapuriin, oli ollu semmoiset elkeet ja häntä vähän pörhössä. - Seppo

      Poista
  2. Rajoittunut ihmismieli ei taaskaan ymmärrä, että kissa omistaa koko talon ja itse asiassa koko naapurustonkin. Hyvin koulutettu ihminen olisi tuossa tilanteessa soittanut ovikelloa ja ilmoittanut avaajalle, että Kassinen tulee nyt sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityistoivomukset. Noh, ensi kerralla sitten :)

    Mielenkiinnolla odotellaan seuraavaa päivitystä, kun yön Elli iskee...
    https://www.iltalehti.fi/saauutiset/a/48a052f5-d065-4e3e-8f55-4bb72a6c5fb3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei, meni ohi mahdollisuus tutustua naapuriin! Olisi pitänyt tosiaan mennä kylään. :)

      Toivottavasti tulee oikea hirmumyrsky, niin henkilökunta saa nimen historiaan!

      Poista
    2. Onhan se naapuri siellä ehkä vieläkin. Menkää sitten, kun Kassinen taas sinne tahtoo :)

      Poista
    3. Pitääkin joku aamuyö käydä retkellä!

      Poista
    4. Sitähän ei tiedä, vaikka siellä olisi joku blogia lukevan kansanosan edustaja, joka lausahtaisi: "No mutta sehän on itse Kassinen!" :)

      Poista
    5. Voi olla ainakin tuleva lukija. Muistakaa ottaa kamera mukaan yövierailullenne :)

      Poista
    6. Joo, tai sitten saadaan monta tulevaa lukijaa kun alakerran asukas soittaa poliisit Kassisen rimputellessa ovikelloa keskellä yötä!

      Poista
    7. Some- ja muun julkisuuden riskit on tiedostettava. Jos poliisit kutsutaan, voipi Kassinen saada naamansa enemmän tai vähemmän pikselöitynä Karjalaisen kanteen, josta joku vebbietsivä saattaa sen sitten yhdistää syntymäpäiväpalstan sankarittareen!

      Poista
  3. Tuo on hurrja paikka jos joka kerroksessa on samanlaiset ovet. Mistä sitä tietää mikä on oma kerros??? Meillä on vaan kolme rappusta ja yksi ovi, sinne on helppo löytää.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on helpppoo. Meillä on älyllistä haastetta! - Seppo

      Poista