torstai 26. toukokuuta 2016

Negatiivinen Naama

Eläinlääkäri soitti jo tänään Karvanaaman eilisen verikokeen tuloksista. Verestä oli testattu kissan leukemiaviruksen (FeLV) lisäksi kissan immuunikatovirus (FIV). Lääkärillä oli hyviä uutisia, sillä testi oli näyttänyt negatiivista molempien sairauksien kohdalla. Henkilökunta voi huokaista helpotuksesta näitten osalta.

Kaikki ei kuitenkaan ole hyvin, koska Naaman uusi silmävoide tuntuu vaivaavan häntä. Hän aloitti silmän siristelyn eilen ja jatkaa sitä tänään. Silmävoiteen ohjeessa luki, että se saattaa aiheuttaa hetkellistä kirvelyä, mutta ei mahdollisen epämukavuuden tunteja pitäisi kestää. Henkilökunta taitaa taas soitella eläinlääkäriin, jollei siristely pian lopu.

Voi Naama.

2 kommenttia:

  1. Voi Naama parka. Ei oo helppoo. :(

    VastaaPoista
  2. Ei oo ei. :( Luulen siristelyn johtuvan siitä, että silmävoidetta jää aina vähän silmänympäryskarvoihin, kun kaikki ei vaan pysy silmässä, ja se tuntuu oudolta. Nyt on yritetty pyyhkiä ylimääräistä pois ja se tuntuu kyllä vähentävän siristelyä!

    Taidetaan muuten ensi viikolla mennä uudestaan lääkäriin. Naama on jotenkin ruokahaluton, ei kelpaisi oikein mikään muu kuin raksut, jotka nielee kokonaisina, isompia märkäruokapaloja ja lihaa lähinnä nuoleskelee. Eli on ihan sama tilanne kuin lokakuussa kun kissat tulivat, ja silloin ruokahalu parani marraskuisen hammaskivenpoiston jälkeen. Ollaan kohta vakiasiakkaita eläinlääkärissä kun näin kerran viikossa siellä käydään. :D

    VastaaPoista