sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Täplätuttavuus

Eilen Kassisen ja Sepon luona vieraili herra Pablo, jota Kassinen ei koskaan oikein arvosta, mutta jonka täytyi päästä tutustumaan Seppoon.

Uusi ystävyys on hyvä aloittaa vieraan tassupyyhkeen haistelusta. 

Pablo syö rauhallisesti omia herkkujaan, mutta on silloinkin erikoinen ja suuri ja hyvin hyvin hyvin jännittävä.

Seppo on kuitenkin tyhmä rohkea! Kenties hän tuntee sukulaisuutta, onhan hänelläkin samanlaiset täplät molemmissa takajaloissaan.

Pablon äkilliset liikkeet saivat Sepon aina pakenemaan kauemmaksi ja sähisemäänkin, mutta hän palautui nopeasti. Sepon äkilliset liikkeet puolestaan huolestuttivat Pabloa, saihan hän pentuna muutaman kerran tuta Naama-vainaan vihan.

Vaaratonta päätä on hyvä lähestyä salaa.

Miksi lähdet jo pois? Molemmat tutustujaosapuolet olivat sekä kiinnostuneita toisistaan että vähän pelkäsivät toisiaan. Vierailu oli oikein onnistunut ja uusintaa toivotaan, ainakaan jos Kassisen mielipidettä ei kysytä.

6 kommenttia:

 1. Ihana, rohkea Seppo. Huippua,että vierailu meni hyvin. :) Meillä Mymmeli tykkää kanssa koiravieraista, ja yritetäänkin saada tuttujen koiria käymään säännöllisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppo oli kyllä positiivinen yllätys koiria raapivaisen Naaman ja pakoilevan Kassisen jälkeen. Se on varmaan tämä pentuajan hulluus. :D Toivottavasti Sepon suhtautuminen pysyisi samanlaisena, pitää yrittää saada muitakin koiria käymään. :)

   Tottuiko Mymmeli koiriin ihan pentuna, kun kerran niistä pitää?

   Poista
 2. Hui miten iso kaveri tuo Pablo-herra on! Seppo on kyllä rohkea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoa löytyy monen kissan verran! Olisi Seppo saanut ehkä vähän varovaisempikin olla: nyt sitä piti jopa estellä ettei päässyt Pablon aivan nenän eteen kun tämä syö, ettei tapahdu vahinkoja.

   Poista
  2. Olipas rohkea Seppo! Meillä ei ole koiravieraita näkynyt,voisi olla aika pelottava tapaus, etenkin noin iso kaveri.

   Poista
  3. Pablo käy meillä säännöllisen epäsäännöllisesti, sitä kun voisi pitää kissojen serkkuna. :D

   Poista