tiistai 15. marraskuuta 2016

Kahdenlaisia kauhunhetkiä

Puolet henkilökunnasta lähti ulos ja Seppo oli tapansa mukaan saattamassa ovella. Jonkin aikaa lähdön jälkeen alkoi kotiinjäänyt henkilökunta ihmetellä, missä Seppo on, kun hän ei pyörinytkään ympärillä.

Henkilökunta etsi ja etsi ja lopulta meni avaamaan jääkaapin ja kolistelemaan kissojen ruokalautasia. Kassinen ilmestyi paikalle mutta Seppo ei. Jostain kuului kuitenkin rapinaa. 

Rapina paikantui ulko-oven ja sisäoven väliseen noin viidentoista sentin levyiseen tilaan. Onneksi Seppo oli tullut suljetuksi siihen eikä rappukäytävään! Täytyy tästä lähtien yrittää olla tarkempi.

Kauhua koki henkilökunnan lisäksi myös Kassinen, kun rappukäytävässä oli puhdistus- ja vahausoperaatio. Sieltä kuului niin pelottavia ääniä, että hänen täytyi piiloutua vierassängyn alle. 

Seppo tuli lohduttamaan.

Ei tarvii pelätä, tule täti pois niin voidaan leikkiä.

12 kommenttia:

 1. Ääliöintiä on täälläkin käynyt. Börje jäi välioven väliin aikoinaan klo 04, kun nuori aikuinen palasi reissuiltaan. Välillä kuului hyppelyä kahvaan, johon huusin, että nyt Börje lopetat ja se lopetti.

  Aamulla hieman hädissäni tsekkasin oven välin viimeisenä, sieltä kömpi eteiseen yksi unisilmäinen kissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Börje, toinen on niin kiltisti hiljentynyt ja uskonut, että tämä on kai minun yökortteerini nyt. :DDD

   Poista
 2. Meillä Mymmeli livahtaa usein vaatekkaappiin kenenkään huomaamatta ja tulee unohdetuksi sinne :D sieltä sitten löydetään karvaisten vaatteiden seasta tyytyväinen kissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatekaappipa on hyvä paikka nukkua, pehmeää ja rauhaisaa. :D Kassisella on ollut ihan tapana mennä vaatekaappiin nukkumaan (joo me ei olla huolissamme vaatteiden karvaantumisesta) ja ovea on siksi pidetty silloin tällöin auki tarkoituksella. Joskus vain sattui vahinkoja ja Kassinen tuli suljetuksi sisään. :D

   Poista
 3. Amen vakkari livahdukset on vessa, keittiön roskiskaappi ja vaatehuone (missä mennään Heidin alusvaatelaatikkoon)..

  VastaaPoista
 4. Minulle on tullut tarve aina nähdä molemmat kissat juuri ennen kuin lähden ulos etteivät ole jääneet mihinkään. Meillä piiloudutaan mieluiten eteisen kaappiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olisi kyllä hyvä tapa! Minäkin yritän katsoa, missä kukakin on, jos kissat jäävät kahdestaan kotiin. Mutta eipä sitä tule seurattua jos itsekin jää sisälle. :´D

   Poista
 5. Voi mahoton mikä eristysselli. :D Meillä on jonku kerran jääty eteisen vaatekaappiin ja sieltä sitten unisena kömmitty ku oon kotiintullessa avannut liukuoven. (alfred, köhköh..) nyt muistaa jo varmistaa että ovat näkösällä ku lähden kotoo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukuovet on kyllä hankalia, kun niitä ei taida sisältäpäin niin vaan auki saadakaan. Pitäisi sisustuksessa suosia työnnettäviä ovia, niin että vähänkään fiksummat sieltä itse kykenisivät poistumaan. :D

   Poista
 6. TottaKAI Seppo menee lohduttamaan, koska Kassinen on ihana ja idoli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin menen! Ja olen hyvä lohduttamaan: Kassisen ajatukset siirtyivät heti kuvitteellisista rappukäytävän kauhuotuksista tähän todellisuuteen, kun vähän menin maistelemaan sen korvia.

   Poista