keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Kellojen siirto

Sunnuntain kellojen siirto oli Kassiselle mieleen. Hän on usein ennenkin löytänyt viihdykettä kellon viisareiden katselusta, ja kellon laskeutuminen lähietäisyydelle oli ilmeisen hieno kokemus. Vertautuisi varmaan siihen, että elokuvista nauttiva henkilökunta tapaisi Robert de Niron. 

Typerä Seppo tuli kuitenkin häiritsemään.

Hän ei onneksi ymmärrä kellon viehätystä ja suuntaa kohti uusia seikkailuja.

Sepon keikkuminen tuolin selkänojalla häiritsee Kassisen elämystä.

Loikka.

Nyt Kassinen voi taas keskittyä olennaiseen.

Miten ihana voi kello olla?

Kun kello lopulta nostettiin paikoilleen, meni Kassinen istumaan sen alle. Hän tuijotti ensin pää kenossa ylöspäin ja alkoi sitten vilkuilla henkilökuntaa, pitää pientä surullista ääntä ja kehrätä. Eihän siinä muu auttanut, kuin ottaa kello taas alas ja antaa Kassisen ihailla sitä sydämensä kyllyydestä.

Henkilökunnan kamera muuten vetelee viimeisiään. Eihän se koskaan erityisen hyvä ole ollutkaan, osa otetuista kuvista korruptoituu itsestään, kuvaus ilman salamaa on mahdotonta sekä yhtään pilvisempänä kesäpäivänä että koko talven ja muuta mukavaa, mutta on sillä sentään joitakin hyviä tilanteita saanut ikuistettua. Nyt salama on alkanut kenkkuilemaan ja joskus se välähtää ja joskus ei, ja joskus se välähtää vain, öö, puoliksi. 

Tässä kuvasarjassa muuten näkyy yksi nykyisen kameran upeista ominaisuuksista, joka on henkilökuntaa jo kauemmin askarruttanut. Miksi tismalleen samoilla asetuksilla otetuista peräkkäisistä kuvista osa on oikean värisiä ja osa keltaisia?!?

12 kommenttia:

 1. Kassisella on hieno ihailun kohde; keväällä se taas laskeutuu luoksesi. Tai toivotaan että patterit loppuu jo aiemmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamalan pitkä aika laskeutumiseen. Ehtii pää jumia takakenoon sitä ennen. :( - Kassinen

   Poista
 2. Voi Kassinen, mikä ihana idoli sinulla onkaan! Toivottavasti henkilökunta saa kamera-asiat kuntoon, että saadaan nauttia teidän kuvitettuja kuulumisia jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään saada jotain tolkkua kamera-asiaan. Onneksi tuolla saa vielä edes jotain kuvattua, ettei mene kokonaan ikivanha epä-älyllinen kännykkä -laatuiseksi. :D - henkilökunta

   Poista
 3. Miten Seppo saattoikin häiritä Kassisen kelloihasteluja! Mutta onneksi Sepponen keksi sitten omaa kivaa mitä ihmetellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tästä on olemassa pidempikin kuvasarja, missä näkyy Sepon eteneminen ikkunalaudalla ja nurkassa olevan kaman käpälöinti. :D

   Poista
 4. Ihanat liikkuvat viisarit. Meillä lähtee tuollaisesta kellosta vielä vaimea ääni kun viisarit liikkuu. Mielenkiintoista seurattavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin taitaa pitää pientä ääntä, mutta luulisi silti, että ikuinen toisto kävisi jotenkin tylsäksi. Mutta no, Kassinen on kärsivällinen!

   Poista
 5. Onpa jännä kiinnostuksen kohde, me ei olla tultu ajatelleeksikaan moista! Nyt kyllä uteliaisuus heräsi. On meilläkin tuollainen tikittävä seinällä.

  terves
  Ilona ja Zetor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herrasväen kannattaa mennä tutkimaan sitä kipinkapin! Ette tule katumaan. - Kassinen

   Poista
 6. Liikkistä ♥ Meillä oli kanssa yksi, joka ihaili kellon viisareita, mutta viisaeiden päällä ei ollut suojaa ja se yksi pääsi läpsiin niitä niin, ettei ne enää liiiku. Että terkut Nisulta vaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkut takaisin! :D Kassinen ei oikeastaan edes läpsi, ihailee vain kunnioittavan matkan päästä. Ehkä paree kuitenkin olla investoimatta lasittomaan kelloon, se olisi varmaan liiallinen houkutus. :D

   Poista