perjantai 4. marraskuuta 2016

Laatikko-onnea

Monessa eri kissablogissa on viime aikoina leikitty laatikkoleikkejä. Kassinen ja Seppokin saivat taannoin Zooplus-paketin ja pääsivät osalliseksi harrastuksesta. 

Laatikkoon iskettiin pehmuste ja se sai oviaukon. Käyttäjätkin kokivat sen heti omakseen.

Laatikko kaipasi myös tarkkailuikkunaa. Sepolle se käy toisesta oviaukosta mutta Kassinen ei siitä mahdu. Hän kyllä yritti, mikä ei ollut kovinkaan kaunis esitys.

Katto saisi olla tiiviimpi, ettei sisällä majaileva alempi eliö pääsisi käpälöimään ylempäänsä.  


Mikä alempi eliö? Täällä on vain Seppo!

Parin keittiön nurkassa vietetyn päivän jälkeen laatikko siirrettiin eteisen koristeeksi. Optimaalinen sijoituspaikka, ohikulkijoiden tarkkailu ja kaverin vaaniminen helpottuivat huomattavasti.

Kassinen on käyttänyt laatikkoa myös päiväunipaikkana, vaikka se näyttääkin näin hieman ahtaalta. 

Siivouspäivänä kaikki nostetaan ylös vierassängylle, myös laatikko. Sängystä tulee hetkeksi oiva leikkipaikka.

Seppo bongaa idolinsa.

Ja seuramieheksihän sitä on välittömästi tungettava.

Kassinen ei elettä hirveästi arvosta.

Sillit purkissa. Huomatkaa taas Kassisen upea pörheä häntä ja Sepon laiha rotanhäntä.


10 kommenttia:

 1. Ihanaa kun Kassinen ja Seppo tulevat niin hyvin toimeen. :D Niistä on varmasti paljon iloa toisilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on paljon iloa toisilleen, oli tosi hyvä päätös hankkia Seppo! Välillä Kassista tuntuu ärsyttävän sen loputon touhuaminen, mutta eiköhän sekin tasoitu pois kunhan Seppo aikuistuu :)

   Poista
  2. Mitenkähän käy kun Seppo aikuistuu. Voikohan niillä tulla jotain kränää silloin, vai onko todennäköisempää, että ne on kavereita aikuisenakin, koska Seppo on pennusta asti asustellut Kassisen kanssa?

   Poista
  3. Kyllä niitten pitäisi pysyä kavereina, kun ne jo selvästi kokevat kuuluvansa samaan sosiaaliseen ryhmään. Kassinen on porukan aivot(?), Seppo siitä ottaa mallia ja sitä puskee. :D

   Ja Seppohan on suunnitelmissa leikata mahdollisimman aikaisin, niin se vielä edistää tällaista sopuisaa elämää. Pitäis kohta alkaa soittelemaan eläinlääkäreihin, että kuka leikkaisi minkäkin ikäistä ja painoista. :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia! :) Kaikki, mitä nostetaan pois normaaleilta lattiapaikoiltaan siivouksen ajaksi, on meilläkin aina jotain tosi uutta ja jännää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihmeellistä, miten ihan tavalliset ja tylsät jutut muuttuu uusiksi ja superhienoiksi huvilaitteiksi kun niitä vähän siirtelee. :D

   Poista
 3. Laatikko missä on vielä aukkoja. Ja sitten kun se laitetaan uuteen paikkaan. Mikä ihanuus! Meillä Eemeli kans tunkee heti mukaan jos huomaa että Anselmilla on kiva paikka 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parastahan tässä on se, että meillä on Kassista ja Seppoa varten vielä toinenkin samanlainen laatikko. Siihenkin kun vielä leikkaa aukkoja, niistä voi rakentaa yhdessä vaikka minkälaisia erilaisia installaatioita. :)

   Poista
 4. Meiltä taitaa lähteä teille tulemaan 4 adoptiohakemusta, koska teillä tuunataan lootat luksusmallisiksi, meillä ne vaan dumpataan lattialle!

  T. B-MEN (eli Triolan kissaporukat)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatikaa trio ja Nilsson parempia laatikoita! Nälkälakko! - Kassinen ja Seppo

   Poista