torstai 20. huhtikuuta 2017

Ei ota

Kassinen voi mielestään ottaa itse herkkuja ja työntää päätään herkkupurkkiin aina kun silmä välttää. Se on henkilökunnan mielestä vähän rumaa (joskin huvittavaa ja söpöäkin), joten nyt hän hiljalleen harjoittelee uutena temppuna taitoja, joita yleensä harjoittelevat pienet koiranpennut. Itsehillintää ja malttamista.

Miksi Kassista näin kiusataan? Siellä on raksu mutta sitä ei saa otettua. Mikä tämä juttu on? Typerää. 

Tämä kirjaharjoitteluvideo ei koskaan päätynyt blogiin, koska kamera vähän väliä tarkentaa itsekseen linssissä oleviin hippusiin. Kassisen, öh, itsenäinen asenne kuitenkin saatiin taltioitua.
Seppo osaa odottaa herkkuja paljon Kassista paremmin. Muutoin hän käyttäytyykin sitten kuin mikäkin villieläin.

2 kommenttia:

 1. Kassis-parka ihmeissään :D Ennen saanut ottaa halutessaan ja nyt ei saisikaan. Mutta hyvähän tuo on opettaa, niin muut harjoitustilanteet sujuvat sitten vähän helpommin, ei tarvitse namipurkkia vahtia :)

  Meillä on myös mennyt muutama video (ja kuviakin) samalla tavalla piloille. Eläintaloudessa linssiin kerääntyy vähän liian helposti hippuja, karvaa yms. Saisi jatkuvasti olla puhdistusliinalla pyyhkimässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassista aina niin kiusataan. :D Eihän tuosta varastelusta nyt mitään oikeaa haittaa olisi, mutta onpahan taas uusia asia, mitä vaihtelun vuoksi treenata. Voi ehkä opettaa sitten temput "ei ota -> ole hyvä." Se näyttää koirilla ainakin hienolta. :D

   Poista