keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Hoitajat, hah

Jotkin kissat kuulemma hoitavat ihmisiään, jos heitä vaivaa tauti. Ne kissat vain käpertyvät viereen ja tyytyvät vähään.  

Täällä asuu kuitenkin Seppo, joka huutaa pitkin päivää ruoan liian harvaa tarjoilua ja pahaa makua, itkee leikin jäädessä liian vähäiseksi ja on muutoinkin monella tavalla hyvin rasittava. Seppo käpertyy viereen vasta illalla, vaikka henkilökunnan ei-allekirjoittaneella osapuolella on vähintään rutto.

Kassinen ei ole sen parempi. Kun rutto vaivasi henkilökunnan allekirjoittanutta osapuolta, hän tuli makaamaan päälle näyttäen siltä, että toivoi pääsevänsä pian aterioimaan ihmisellä.

14 kommenttia:

  1. Voikos olla tuon söpömpää ja hoitavampaa näkyä kuin SöpöSeppo?? Kassinen, elä syö ruttoihmistä, siitä tulee paha elämä ja huono olo! Toivo Viiru (ja piika).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo olisi kyllä söpö ja hoitava näy, jos vain pysyisi tuossa asennossa eikä esimerkiksi kävisi vaatekaapilla vetelemässä lakanoita ulos lattialle. Tämä siis viime yönä. Seppo senkin pieni perkele.

      Syön ruttoihmisen jos se heittää henkensä eikä muuta murkinaa heti tule. Ei huolta Viiru, kyllä se varmaan sulaa hyvin.- Kassinen

      Poista
  2. Sepolla on omat kokeelliset terapiamuodot, pitää olla avoimena kaikille hoitomuodoille. Ja Kassinen varautuu vain pahimpaan, siihen jos koko henkilökunta on taudissa ja ruokahuolto ei pelaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepon kokeelliset terapiamuodot saavat Sepon kohta ulkoruokintaan! Tai ehkä paremminkin henkilökunta siirtyy päiväksi sairastamaan rappukäytävän puolelle. :D

      Poista
  3. Tämähän on vain osoitus siitä, että henkilökunta on sairastanut ihailtavan vähän ja kokemusta vierihoidosta ei ole päässyt kehittymään!
    Toisaalta, kaikkialla vaikuttaa olevan huutava pula ammattitaitoisista hoitajista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, aika vähän on sairastettu! Tosin ei olla vakuuttuneita siitä, että kokemus kehittyisi, kun Seppo muuttuu päivä päivältä hirveämmäksi hoitajaksi...

      Poista
  4. ;D Hauskoja olette ;D
    Jos ei hoitaja pidä huolta itsestään, ei se jaksa hoitaa ruttotautisiakaan enää ; D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on! Vaikka nämä hoitajat eivät ruttotautisille ole kyllä osoittaneet yhtään sympatiaa. :'D

      Poista
  5. Se on hyvä pitää silleen sopivasti vaan ruttotautisten mieli virkeänä, ettei ihan vielä sentään kupsahdeta! Seppo on asian ytimessä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruttotautiset kyllä lahjoittavat Sepon vähiten tarjoavalle, jos virkistysyritykset jatkuvat samanlaisina! D:

      Poista
  6. Paranemisia ihmisille! Seppo on selvästi sitä mieltä, ettei sängyssä makoilu tee edes sairaana hyvää ja nopeammin tervehtyy, kun leikkii kissojen kanssa. Kassisen taas pitänee oppia, ettei ihminen niin helposti muutu ateriaksi, vaikka sänkyyn kaatuukin pidemmäksi aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kassinen haluaa sanoa, että ihmisen on muututtava ateriaksi, jos muun ruoan tarjoiluväli venyy. :'D

      Poista
  7. Paranemisia !

    Tässä kiitän Börjeä, joka hoiti minut kuntoon vailla ihmispotilaan syömisfantasioita ja Seppomaisia kepposia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Böö tilataan sitten tänne seuraavan kulkutaudin ajaksi!

      Poista