sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Kaljukerholaisen tammikuu

Edellisestä katsauksesta Sepon karvatilanteeseen on kulunut jo yli kuukausi, joten lienee päivityksen aika. Tällä kertaa on kerrottavana pääasiassa hyviä asioita!

Seppo on karvojen suhteen selvästi plussalla ja karvaa on kasvanut enemmän kuin sitä on kadonnut. Uskomatonta. Hän on nyt karvaisempi kuin pitkään aikaan.

Käydäänpä läpi avainkohtia.

Ai taasko näitä karvajuttuja vatvotaan? Miks pitää kaikelle kansalle esitellä?

Vasen etujalka, jossa oli kaikkein suurin lyhytkarvaiseksi nyrhitty laikku. Kuvakulma on hieman huono ja suurin osa laikun kohdasta jää tuonne alle, mutta tästä kuitenkin näkyy, että karvaa on. Ei vielä ihan kaikkialla mutta kuitenkin.

Oikea etujalka, jossa oli laaja harvakarvainen alue. Harvakarvaisuutta on yhä havaittavissa muttei lainkaan niin silmiinpistävästi.

Oikea kylki ja polvi. Aiemmat selvästi kaljut pikkuläntit ovat nyt kasvamassa umpeen ja katoamassa.

Vatsa, jonka musta-valkea-rajan harvakarvaisuus oli joulukuussa Sepon uusin ongelmakohta. Eipä näytä enää lainkaan yhtä ongelmalliselta ja on selvästi karvaistumaan päin. 

Tässä lähikuva vatsaheltasta, jossa harvaisuutta vielä näkyy tuollaisena harmaana.

Hyvältä näyttää! Melkein liian hyvältä ollakseen totta.

No, ei kaikki hyvyys totta olekaan. Kerrottavana on myös yksi huono juttu, sillä onhan Sepolla yhä ongelmia: hän on edelleenkin satunnaisesti imeskellyt hännänpäätään, ja hännän imeskelyn lisäksi hän uutena asiana myös vähän parturoinut sitä.

Hännän sivut ovat jännästi jotenkin aiempaa lyhytkarvaisempia.

Henkilökunta ei juuri nyt ole häntäjutusta kauhean huolissaan. Sepon ahkeraa aktivointia jatketaan kuten ennenkin, ja ehkä häntäänkin kasvaa taas karva pääsiäiseen mennessä. Toivottavasti mikään muu kohta ei vain ala kaljuuntua.

Joo, ei tarvii olla huolissaan. Minun häntä, saan parturoida jos haluun. Aattelin tehä siitä kaljun ja jättää päähän tupsun että näytän uljaalta leijonalta.

12 kommenttia:

  1. Heh, meinasitko alkaa semmoseksi punkiksi? Vai mikä skunkki se on? Tai mulikaani. Semmonen jolla ei oo hiuksia päässä. Minusta karvanen häntä on ihan paras! Ja sullakin on hienohienohieno pitkäpitkäpitkä häntä, elä nuole sitä karvattomaksi. Toivoo karvainen kollegasi Viiru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepon ei tarvii alkaa punkiksi, on jo sellainen. Vaikka oliskin karvoja hännässä niin on henkinen punkki, vaikkei kohta kyllä edes oo yhtään karvaa. Kalju siima vain. Karvainen häntä on paras, sinulla Viiru on varmasti hieno. - Kassinen

      Poista
  2. Jippii! Talvinutun kasvatus on menossa!
    Lisää ulkoilua, niin saadaan hieno karvatoppis päälle.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepon jos veisi nyt ulos, niin sen korvat tippuisi pois päästä! :'D Mutta ehkä rappukäytäväulkoilukin auttaisi...

      Poista
    2. Seppo tarvitsee villapaidan lisäksi myssyn, semmosen korvallisen version.

      Poista
    3. Joo, valtavat lerppukorvat siihen! :D

      Poista
  3. Hmmm, palvelija just harjas tänään taas meidät. Käytti jo kyllä karvat huopapalloon pojille omaan kotiin vietäväksi. Mutta mitä jos seuraavalla kerralla me tehtäisiinkin sulle niistä sellanen tupee-juttu. Eihän se haittaa vaikkei me ollakkaan ihan samaa väriä sun kanssa..?
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa väriero, Seppo kyllä kohta oikeasti tarvitsee lisäkarvoja tuohon häntäänsä. Sellainen säärystinmallinen tupee olisi siis tilauksessa! ;D - henkilökunta

      Mikä on tupee? - Seppo

      Poista
  4. Hienosti on karvat kasvaneet, toivottavasti myös pysyy! :) *kopkopkop*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti! Vähän kyllä jännittää käykö niin, että kun koko kroppa on käyty läpi, alkaa homma taas alusta ja alkaa etujalat kaljuuntua :'D

      Poista
  5. ISO PEUKKU JATKOLLE ! Sori kun huusin, mutta koska mikään ei ole Sepon kanssa pientä tai vaatimatonta niin heitän toiveeni ilmaan samanlaisella tekniikalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa huutaa! Henkilökuntakin harkitsee sitä, jos se vaikka auttaisi että karvankasvu jatkuisi eikä uusia läikkiä ilmestyisi :'D

      Poista