tiistai 27. syyskuuta 2016

Kassinen nuolaisi tänään Sepon päätä!

Tässäpä tämä tärkein uutinen. Toivottavasti nuolaisu oli tyyliä "toveri" eikä tyyliä "kelpaatkohan syötäväksi."

Kuvia yhteisestä leikkihetkestä eilisaamulta.


Seppo leikkii ja Kassinen tarkkailee.

Hetken katselun jälkeen Kassinen rentoutuu, vaikka Seppo riehuu vieressä.

Seppo riehuu muihin maisemiin ja Kassinen saa itse tilaisuuden metsästää huiskaa maton alta.

Pennun palatessa Kassinen joutuu tyytymään taas katselijan rooliin.

Kassinen on siis kohtuullisen hyvin jo tottunut Seppoon! Joskus hän kyllä väistää kun Seppo tulee liian iholle. Lisäksi, mikäli Seppo intoutuu ajamaan häntä takaa, Kassinen pakenee perääntyy korkeammalle tasolle ja saattaa jopa sähähtää. Tuleekohan Kassiselle silloin liiaksi Karvanaama-vainaan äksyilyt mieleen?

Henkilökunta muuten soitteli taas eläinlääkärille, eri paikkaan kuin viime viikolla. Saa kuulemma tulla näytille jos siltä tuntuu (no shit), mutta ei vaikuta tarpeelliselta tässä tilanteessa. Sieltä suositeltiin pääasiassa kokeilemaan Royal Caninin Gastro Intestinal -ruokaa, ennen kuin hätäilee giardiatestien tai muun sellaisen kanssa. Jos maha on vain herkkä ja ärtynyt, niin kuin on kaikkein todennäköisintä, pitäisi löysyyden loppua uuden ruokavalion myötä.

Seppo siis pääsee kokeilemaan tuota ruokaa, ei siitä mitään haittaakaan luulisi olevan. Royal Canin ei noin yleisesti ole henkilökunnan mielestä mikään laatumerkki, eikä sitä eläinkaupasta meille osteta, mutta kokeillaan nyt kuitenkin, olisiko veterinary-sarja oikeasti hyvä.

Sepolta leikattiin kynnet ensimmäisen kerran. Operaatio meni hyvin, hän lepäili henkilökunnan toisen puoliskon sylissä ja toinen nipsutteli. Kaikki saatiin kerralla, Seppo tajusi tuskin mitään.


Kassisella on ollut tapana auttaa henkilökuntaa dataamaan tulemalla makaamaan ihmisen ja tietokoneen väliin. Tapa alkoi Naaman kuoleman jälkeen ja jäi pois Sepon saapuessa, mutta onneksi ei pitkäksi aikaa!

PS. Kuten tarkkaavaisimmat ovat varmasti huomanneet, blogin nimeksi on vaihtunut Kassinen ja Seppo, mikä luonnollisesti kuvaa paremmin nykytilannetta! :)

8 kommenttia:

 1. Jes ihan huippua! Teillä on siellä kohta kaverukset :):)

  VastaaPoista
 2. On huippua! Kassinen ja Seppo ovat tänään jo vähän leikkineetkin keskenään sellaista tassullahuitomisleikkiä, ehkä kolkyt sekuntia kerrallaan. :D

  Ja arvaa mikä huipuinta: Seppo kävi äsken kakkimassa ihan oikean pökäleen!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea pökäleestä. Varmaan vatsakin rauhoittuu, kun elämä tasoittuu ja rutiinit löytyvät. Sepolla on kaunis kiiltävä turkki kompensoimassa rotanhäntää.

   Poista
  2. Kiitos! :) Sepon karva ei livenä ole kovinkaan hyvännäköinen, se on ohutta hahtuvaa ja valkeista osista, esim. varpaista, joskus kuultaa läpi vaaleanpunainen iho. Mutta lienee pentukarvaa ja toivottavasti paranee ajan myötä. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on! Jokohan uskaltaisi huokaista helpotuksesta vai vieläkö jännittäisi yhteiseloa ja kakkajuttuja? Alkaa stressi tuntumaan jo henkilökunnankin terveydessä. :D

   Poista
 4. Ihan mahtavaa! Ja onnittelut kikkareesta, jes! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tänään kakittu kahdesti, aamulla aikaisin oikein hieno mallituotos ja illalla löysempi mutta yhä pökäleen muotoinen. Hyvin menee. Pitäisiköhän alkaa kuvaamaan niitä. :D

   Poista