lauantai 24. syyskuuta 2016

Tutustuminen jatkuu

Kassinen ja Seppo ovat olleet taas entistä läheisemmässä kontaktissa.

Kassista leikitetään eteisessä ja Seppo koettaa havainnoida tilannetta.

He ovat jo monta kertaa haistelleet toisiaan olohuoneen ovenraossa. Ensimmäisillä kerroilla, eilen, Kassinen sähisi aluksi, jolloin Seppo vähän perääntyi, mutta sitten tilanne asettui rauhalliseksi haisteluksi. Seppo ei kuitenkaan yrittänyt mennä Kassisen puolelle, varmaan häntä vähän jännitti.

Eilen Seppoa myös leikitettiin eteisen puolella olohuoneen oven edessä, ja Kassinen katseli leikitystä puolentoista metrin päästä. Hän oli ihan tyytyväinen niin kauan, kuin Seppo leikki suhteellisen rauhallisesti ja keskittyi leluun. Sepon riehaantuessa juoksemaan hän ryntäsi metrin päässä Kassisen ohi, jolloin Kassinen murisi ja Seppo iskettiin takaisin olohuoneeseen.

Tämänpäiväisissä ovenrakotutustumisissa Kassinen on jättänyt sähinät väliin ja Seppo on alkanut yritteliäästi tunkea hänen luokseen. Ovea on myös pidetty isommin auki Sepon keskittyessä leikkimiseen tai nukkuessa lattiatasossa henkilökunnan sylissä, jolloin Kassinen usein etsiytyy katselemaan häntä.

Nenäkkäin.
Seppoa sylitellään ja Kassinen räpyttelee hitaasti silmiään. Kivasti tutustutaan!

Seppoa ei päästetä menemään Kassisen luokse, sillä Kassinen on niin herkkä, että tutustuminen voisi ottaa takapakkia päälleryntäilystä. Kassisen kuitenkin sallitaan lähestyä Seppoa, ja kerran Kassinen on uskaltautunutkin tulemaan olohuoneeseen Sepon torkkuessa sylissä, ja he haistelivat toisiaan rauhallisesti.

Tutustuminen tuntuu jatkuvan siis oikein hyvin.

4 kommenttia:

 1. Hyvinhän teillä tutustuminen etenee! Tsemppiä vaan jatkoon :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kassisella on vähän vaihtelevat tunteet Seposta, välillä voi haistella ihan nätisti ja välillä vielä pitää sähähtää tai juosta pois. Tänä aamuna tapasivat ovenraossa, haistelivat, ja sitten Seppo luikerteli Kassisen mahan alta päästäkseen seuraavaan huoneeseen. ;D

   Poista
 2. Ihana kun etenette Kassisen säännöillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei uskalla olla etenemättä ettei Kassinen peljästy. Mutta vois tämä ehkä mennä nopeamminkin, nyt Kassista pidetään suorastaan pumpulissa. :)

   Poista