tiistai 10. syyskuuta 2019

Kehitystä (huonompaan?)

Kassisen ja Sepon serkku kasvaa ja kehittyy päivä päivältä. Hän kävi viikonloppuna kylässä ja oli hyvin kiinnostunut kissoista, selvästi älyten niiden päälle taas hieman enemmän kuin edelliskerralla. Kissatkin olivat kiinnostuneita hänestä ja hänen lähellään auliisti annostelluista herkuista.

Kassinen loisti tapaamisessa älynlahjoillaan. Serkku osoittelee mielellään asioita etusormellaan, jonka Kassinen tulkitsi temppumielessä kohteeksi: hän alkoi tarjota tuollaista serkun sormen koskettamista.  

Sormitemppua tehtiin muutaman toiston verran, kunnes serkku innostui liikaa ja alkoi huitoa käsillään kuin olisi lentoon lähdössä. Kassinen sai läimäyksen naamaansa ja läheinen seuranpito loppui siihen. Voi raukkaa! Serkulla on vielä opittavaa.

Seppokin sai osansa serkun yli-innostuksesta: häntä läimäytettiin takapuolelle ja jahdattiin takaa horjuvalla kaksijalkaiskäynnillä.

6 kommenttia:

  1. Onneksi teillä on neljä jalkaa, niin pääsette pakoon ketterämmin kuin kaksijalkainen - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Mut en ymmärrä, miksi ei älytty läimäyttää takaisin. Pitää ens kerralla lyödä sitä kunnolla. - Seppo

      Poista
  2. Voihan kaljupentu sentään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se outo ja kalju. Ja tuhma. Selvästi on kyllä sukua Sepolle. - Kassinen

      Poista
  3. Nupusta Sepon ja Kassisen serkku kuulostaa just kivalta, Jujusta ei. Me ei kukaan ymmärretä Nupun makua tässä suhteessa. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voidaan napata serkku laatikkoon ja lähettää sinne Nupun iloksi. - Seppo

      Poista