torstai 12. syyskuuta 2019

Salaattihärkki

Keittiön salaattiamppeli on ripustettu niin, että Seppo ei siihen yllä. Joskus hänellä kuitenkin käy tuuri ja salaatit itse suorastaan kurottavat hänen puoleensa. Silloinhan niitä on sallittua härkkiä, eikö vain?16 kommenttia:

 1. No tottakai on sallittu! Nehän haluavat selkeästi huomiota! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä on sallittua! Hlökunta vois laittaa sulle oman salaatti- ja muu vihertavara-amppelin, kun omistaan ovat nuin tarkkoja. Lisäksi ehdotan, että siihen asti otat vaan reippaan pikku loikan ja vetäset kaksin tassuin koko höskän alas. Toivoo Viiru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne anna omaa kun kuulemma tuhoan sen heti. Mutta höh, eikös se muka syötäväksi oo? Onko sinulla Viiru omia kasveja? - Seppo

   Hei kiva kuulla teistäkin Viiru ja piika, ootte olleet hetken kommentoimatta niin on mietitty, että oottehan kunnossa. - henkilökunta

   Poista
  2. Ommulla se joku viherpiiperrys-mikälie-orastusruohotuppu ruukussa. Alkaa näyttää surkeelta, sais piika mennä ostamaan uuden.
   Juu, ihan ollaan kunnossa. Piika on kesälomalla, onneks nyt viimestä päivää. Se oli ihan poikessa, ensimmäistä kertaa, jossain Ilomantschuurian kukkuloilla. Naapurirapun nainen kävi minua kahtomassa kahesti päivään ja anto ruokaa. En kyllä syöny ihan kaikkea.

   Poista
  3. Ai piika oli kesälomalla juoksentelemassa ympäriinsä? Onneksi sen loma loppuu, on se nyt tuokin kun hylkää pienen kissuressun julmasti. Paree olla enää jättämättä! Mut kiva kuulla, että sillä oli sentään kivaa. - Seppo

   Poista
 3. Hihii, mainio video! Välillä tassun vaihto=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasapainoisesti härkitään kaikilla siihen soveltuvilla osilla. :D

   Poista
 4. Nuin just, hieno aktiivinen kissa on hän! Pusipusi, Seppo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusi takaisin, kiitos kehuista. Miks henkilökunta ei nää tässä hienoutta? - Seppo

   Poista
  2. Ymmärtämättömät ovat sokeita ja kukaan ei oo profeetta omalla maallaan. Sanoo Viiru, joka tietää kaiken, ihan kaiken. Ja jos jotain ei sattuis tietämään, se onkin joutavaa ja sitä ei tarvi tietää.

   Poista
  3. Joutavia asioita ei tarvii tietää. - Seppo, komeetta

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No joo niin luulis. Mut ne käänsi tuon roikkujan toiselle puolelle amppelia ja ei voi enää härkkiä. Ääliöt.

   Poista
 6. Kylläs se on niin, että kun salaatti tahtoo huomiota niin se sille suodattakoon :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se salaatti kyllä kuoli pois. Varaan siks kun en päässyt enää hoitamaan? - Seppo

   Poista