perjantai 20. syyskuuta 2019

Syksyn merkkejä

Pihan pihlajat ovat täynnä marjoja ja rastaita. Kassinen ja Seppo hengaavatkin nyt mielellään parvekkeella katselemassa syömämeininkejä.

Kassinen kuuntelee puista kantautuvaa mekkalaa ja murjottaa: Tiedättekö sen tunteen, kun teistä otetaan kuvat kännykällä ja mekkaloijista otetaan kuvat kunnollisella kameralla?

No mutta kun eihän näitä näe kännykällä otetuissa kuvissa.

Siellä hän syö herkullista marjaa.

Parvekkeeltä näkyy eniten räkätti- ja punakylkirastaita. Ne saattavat kiinnostaa kissoja mutta henkilökunta innostuu eniten keittiön ikkunasta näkyvästä valkoposkihanhimuutosta.

Seppo ei ymmärrä hanhien päälle, sillä ne menevät yleensä liian korkealla niin, ettei hän oikein näe niitä. Hän kuitenkin pitää uskollisesti seuraa.  

12 kommenttia:

  1. Meillä on vieläkin valkoinen muovi melkein koko ikkunan edessä. No, voidaan tosi seurata reunasta, onko koivu vielä vihreä. Mutta eipä juuri muuta. Teillä on puut tarpeeksi lähellä, jotta niistä on kissoillekin jotain hyötyä/iloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, onpa harmi että teillä yhä on olematon maisema! Yksi koivu ei paljon ilosta...

      Tässä on kyllä kiva, kun nuo pihlajat houkuttelee ruokailijoita ns porukalle on katseltavaa. :D

      Poista
  2. Miellä odotellaan kovasti kännäävien tilhien sekoiluja, mutta onneksi sillä välin on tarjolla muitakin tipuja olkkarin ikkunatelkkarissa.
    Toi vika kuva on ehkä mailman paras :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kännäävät tilhet, parasta katseltavaa! :D

      Ja kiitos kiitos, on se kiva kun Seppo osallistuu kaikkeen! Vaikka puolinakaan aikoina ei taida ymmärtää, mistä on kyse. :'D

      Poista
  3. Ihmiset tarttee kiikareita, me kissat nähään ilmankin vaikka minne asti. Ja sitä paitsi kuullaan paljo paremmin. Tänään vähä säikähin, kun jotain isoja valkeita lintuja lensi tosi matalalla talon yli ja ne toitotti, mitä lie olivat torvensoittajalintuja. Minä olin ikkunalaudalla ja luulin, että tulevat sisälle! Toivoo Viiru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks isot valkeet on lähdössä! Eivät enää soittele viattomien kissojen talojen päällä ja säikyttele. Ja kiva että osa pienistä jää, niin on talvellakin ees vähän kateltavaa tuolla ihmisellä, ettei tuu tylsää sille. - Seppo

      Poista
  4. Nii justi! Vaikka sitä isovalkeesta ois riittäny syötävää pitkäks aikaa. Toivo Virtsu.

    VastaaPoista
  5. Ihanasti Seppo on mukana bongauspuuhissa!♥ Olalla kuin pieni söpö papukaija. Paljon kiinnostavampi laji kuin hanhet, baitövei. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmisen mielestä hanhet on kiinnostavampia kuin me. Epäreilua! -Kassinen ja Seppo

      Poista
  6. On siellä hyvät tarkkailunäkymät! Ihana Seppo kun ei tiedä kunnolla mitä tapahtuu, mutta on silti innolla mukana. :'DD ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepon perustoimintaa, mukana kaikessa mikä vaan ihmistä kiinnostaa. :'D

      Poista