lauantai 12. lokakuuta 2019

Feliway ja muita hankintoja

Seppo Johannes Virolainen on herkkä kukkanen.


Hiivatin kukkanen.

Elokuun lopulla hänen raportoitiin taas aloittaneen karvojenpureskeluharrastuksensa, jota hän valitettavasti on jatkanut näihin päiviin saakka. Aina, kun hän näyttää hieman hellittävän, tapahtuu jotain, joka saa hänet jatkamaan (henkilökunnan allekirjoittanut osapuoli on pari yötä poissa kotoa ja kultamussukkalellipentu ei kestä). 

Minä sinulle kultamussukkalellipennut näytän.

Vasen etujalka näyttää tältä.

Oikeassa valossa siitä saa esille vielä pitkin jalkaa jatkuvan harvakarvaisuuden, joka onneksi ei ole muuttunut valtavaksi laikuksi.

Myös oikean etujalan parissa on tehty samanlaisia parturointitöitä.

Lisätty leikitys ja aktivointi auttaa arjessa, mutta ei näköjään niin paljoa, että Seppo pärjäisi poikkeustilanteissa. Alkaneen kierteen katkaiseminen on myös todella vaikeaa. Lisäavuksi tilattiin nyt Feliway-haihdutin, joka on joskus aiemminkin ollut käytössä (kts. tunnisteet) ja henkilökunta on kokenut, että ei siitä ainakaan haittaa ole ollut.

Asunnossa noin puolet pistorasioista on pystymallia ja puolet vaakaa, joten Feliway-pullolle piti ihan etsimällä etsiä paikkaa. Onneksi olohuoneen nurkasta löytyi sopiva vaakapistoke.

Vaikutuksia odotellaan.


Siellä se pöhisee.

Seppo meni heti hengittämään höyryjä: hyvä hyvä.

Feliwayn lisäksi tehtiin myös mukavampi hankinta: Kassiselle ja Sepolle ostettiin teltta, ettei heidän tarvitsisi olla kateellisia siitä, että monilla muilla blogikissoilla on sellaiset.

Kassinen asustaisi teltassa mielellään vaikka aina (jos sen vain saisi ulos).

Oikeasti teltta tuli lähinnä Seppoa viihdyttämään, että hänellä olisi vielä yksi asia lisää ajateltavaksi, jos karvojensyönti-into kasvaa suureksi.

Oo jo hiljaa siitä karvajutusta.

7 kommenttia:

  1. Teltta on paras! Mutta meistä sisällä ei saa olla pehmikkeitä, kun ne estää sen kanssa riehumisen pitkin lattioita :D - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä sitä käytetään sitten ihan väärin. :D Pitää ottaa pehmuste pois, että porukka voi myös riehua, kiitti vinkistä!

      Poista
  2. Voi sua Sepposeppänen. Onneksi sulla on niin hyvä kotiväki, että yrittää kaikkensa sun hyväksi. Elä ressaa, ressi on paha. Teltta hyvä, ja Feliway hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi parempi kotiväki, jos pysyisi kotona. Miks muka pitää käydä muissa paikoissa, miks ei ne muut ihmiset vois aina tulla tänne ja ennen kaikkee miks sitä serkkuakin pitää muka vähän väliä päästä katsomaan? Ihan tyhmä serkku on. - Seppo, ressikukkanen

      Poista
  3. Feliway-haihduttimen(ainakin nykyisten mallien) pistokeosaa pystyy kiertämään jolloin sen saa sopimaan myös pystymalliseen pistorasiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mitä??!? Kävin kokeilemassa ja niin pystyykin, kiitos tiedosta! Miten uunoja voi ihmiset olla. :D :D

      Poista