torstai 8. kesäkuuta 2023

Kassisen kuulumisia

Tiistaina Kassinen tuntui toipuvan viikonlopun koettelemuksistaan. Hän alkoi syömään, kävi pissillä ja otti silmätipat kiltisti vastaan. Ainoat miinukset olivat antibioottien syönti ja se, että henkilökunta vahti häntä taukomatta, ettei tarvitsisi laittaa tötteröä päähän.

Miksi tuijotat Kassista lähietäisyydeltä? Ja antibioottia en syö, paitsi jos pakotat ja henkilökuntahan pakottaa.

Hän nukkui aiempaa rennommin ja vaikutti onnellisemmalta.

Seppokin alkoi tiistaina varovasti uskoa, että Kassinen ei ole tuntematon vihollinen täti, ja pääsi pois arestista.

Onko tämä minun täti? Se oli taas kateissa yhden yön.

Kyllä se ehkä muuten on.

Tiistai-keskiviikkoyönä Kassinen söi edelleen ja halusi itse aloittaa leikin. Vielä paremmalta vaikutti. Silmässäkään ei tuntunut olevan juuri mitään vikaa enää ja hankausyritykset olivat harvassa.

Keskiviikkoaamuyöllä Kassinen hakeutui pitämään henkilökunnalle seuraa ja hyrisi.

Mutta aamulla ja päivällä hän ei enää syönytkään mitään, paitsi vähän herkkuja.

Henkilökunta soitteli eläinlääkäriin aamupäivän syömättömyydestä ja siitä, että Kassinen ei vielä ollut kakkinut. Jälkimmäisestä ei kuulemma vielä tarvinnut olla huolissaan mutta ensimmäiseen Kassiselle kirjoitettiin Cerenia-pahoinvointilääke.

Henkilökunta haki iltapäivällä lääkkeen, antoi tädille pillerin, täti puklasi pillerin ylös ja vietti jonkin aikaa juoksennellen ympäri asuntoa ja kuolaten valtoimenaan. Cerenia ei ilmeisesti sopinut hänelle.

Cerenia-episodin jälkeen täti kävi kuitenkin parvekkeella ensimmäistä kertaa hetkeen. Henkilökunta antoi hänelle Metacamia, vaikka sitä olisikin ollut hyvä välttää vatsaoireiden vuoksi, sillä hänen ilmeessään oli jotain kivuliaan oloista.

Parvekkeelta tulon jälkeen Kassinen kävi yllättäen vähän närppimässä ruokaa. Tämän jälkeen hänelle käytiin ostamassa herkkuruoaksi Latzia ja Shebaa. Ihme, jos ne eivät kelpaisi.

Illalla ja yöllä täti söi jonkin verran Latzia ja herkkuja, hengaili parvekkeella, leikki kun oikein yllytettiin ja vähän seurusteli henkilökunnankin kanssa.

Yöllä Kassinen vähän leikki hiirelläkin.

Hiiressä taisi olla jotain minttuhöyryjä.

Tänään torstaina tädillä on taas eläinlääkäri. Saa nähdä, mitä siellä tapahtuu ja ainakin kakka-asiasta pitää kysellä. 

Tai ainahan voi toivoa, että Kassinen kakkii autoon.

Kiitos vielä kaikille blogikavereille myötäelämisestä, viestittelystä ja neuvoista. Erityiskiitos Tiinalle, Tuijalle ja Päiville. <3

16 kommenttia:

  1. Häntä pystyyn Kassinen, kyllä se siitä. Ja Seppo, se kissa joka tulee tänään eläinlääkäriltä on edelleen tuttu täti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, elämä voittaa. Seppokin on vähemmän ääliö kuin yleensä. - Kassinen

      Siis tämä muistutus Sepolle toimi jotenkin maagisesti! :O Otus vietti arestissa vain muutamia tunteja ja käyttäytyi niin järkevästi, että sai olla yön samassa tilassa ja nukkuivat sohvalla vierekkäin. Mitä on tapahtunut?!?? :O

      Poista
  2. Voi Kassista! <3
    Kuka sitä nyt kakkisi, jos putki on tyhjennetty molemmista päistään pari päivää sitten ja täydennys on ollut niukan puoleista..
    Tsemppiä tädille ell:llä käymiseen ja yleissorkkimiseen! Meillä mennään sitten tädinkin puolesta tandläkarelle samoin tänään torstaina. Munuaislabratkin pitäisi toistaa. Ja vaikuttaa siltä että pakollinen paasto on pahin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos. <3 Kassinen otti tsempeistä onkeensa ja eläinlääkäri ja sorkkimiset menevät jo kuin vanhalta tekijältä! Kakkajututkin onneksi onnistuivat pian kotiinpaluun jälkeen, varmaan jännittävä tilanne oli vähän löysentänyt... :'D

      Toivottavasti teilläkin meni hyvin hampulilääkärillä ja labratulokset olivat suotuisat <3

      Poista
    2. Jännityksellä teidän ell-raporttia odotellen jaan, että meillä kotiin palattiin jälleen 2 hammasta kevyempänä ja munuiaisarvojen ollessa liki kohdillaan, anemia varmistui. Kontrolliin kehitettiin syksyllä..
      Tuore jauhettu maksa on nyt henkilökunnan kiikarissa, jos vaikka 13-v. Juniorin pakki kestäisi sen teelusikallisen kokoisina annoksina..

      Poista
    3. Jee, isot onnittelut munuaisista! <3 Voivottelut hampaista ja anemiasta. :( Maksa varmaan olisi monella tavalla jännittävä lisä ruokavalioon, alkaen siitä että maistuuko ja päättyen siihen että millaisessa muodossa tulee ulos... (täällä joskus tarjottu kananmaksaa, ei kukaan syönyt)

      Poista
  3. Lähetetään edelleen paranemis- ja kakkimissäteitä teille päin! 😻

    VastaaPoista
  4. Oletko saanut siskonpedin lattialle? Siinä pipistä tulee varmasti pian terve <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain. Henkilökunta siinä toljottaa pitkin yötä. Joskus niillä kuitenkin herpaantuu ja nukahtavat niin sitten ehdin vähän silmää hieraista ja naamaa pestä. Mutta tervehdyn kuitenkin. - Kassinen

      Poista
  5. Täti, sä voisit sanoa ny sille pipille silmässä, että lähtee pois. Sä voisit sanoa pepulle, että rutistaa kakkakikkareen. Sä voisit sanoa vattalle, että kaikki ruoka on hyväksi. Ja me sanotaan, että sä paranet pian ♥
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille kaikille <3 Alkaa kaikki nuo toiveet toteutua pikkuhiljaa! Kakkatoivomus ensimmäiseksi eilen jo. <3

      Poista
  6. Voimia ja jaksamista täti Kassiselle ja koko henkilökunnalle! <3 <3

    VastaaPoista
  7. Voi Täti-parka ja te-parat! Kylläpäs nyt on hankala vaiva tuo. Jaksamista koko perheelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täti ja kaikki muutkin kiittävät. <3 Parempaan ollaan nyt menossa!

      Poista