torstai 22. kesäkuuta 2023

Silmiä pidellyt

Kassisen täti vietti taas eilispäivän siristellen oikeaa silmäänsä. Se myös vuotaa ja hän haluaisi hangata sitä välillä.

Hän ehti olla viikon terveeksi julistettuna. Tänään hänen silmänsä on ensimmäisen tunnin tarkkailun perusteella taas parempi ja viime viikon eläinlääkärin mukaan satunnaiset silmäoireet eivät välttämättä ole huolenaihe, mutta ehkä henkilökunta silti soittaa taas tohtorille.

8 kommenttia:

  1. Täti on kaunis myös silmät kiinni!
    Näillä helteillä kaikki kukkii. Mukaan lukien bakteerit ja virukset.
    Ylläpitohoitoa kehiin ja huoli pois Juhannuksen kunniaksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täti on! Henkilökunta koettaa olla huolehtimatta liikoja, kun täti nyt tosiaan koki ihmeparantumisen vaikka toissapäivänä näytti surkealta. :/

      Poista
  2. Voi täti-ressua! Jospa vaivaan löytyy parannus ja täti saa taas ihailla kesän kauneutta silmät auki. Hyvää juhannusta teille kaikille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Täti on saanut ahkerasti kosteuttavia tippojaan ja silmänputsausta ja nyt hän tosiaan näyttää paremmalta. Antibioottitipoillekin tuli aloituslupa tarvittaessa, niin ehkä tämä taas tästä!

      Poista
  3. Kurja juttu :( Soititteko tohtorille? Seppo tuossa takana selvästikin pohdiskelee ilmeikkääseen tapaansa, miten ikkunan saisi auki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tohtorista sanottiin, että tarvittaessa voi aloittaa juhannuksena taas antibioottitipat ja sitten varata ensi viikolle ajan. Mutta onneksi silmä näyttää nyt menevän parempaan ahkeralla hoidolla, niin varmaan oli vain sellainen elåinlääkärin ennustama satunnainen häiriö! Huh.

      Seppo ei ymmärrä tätinsä tarvetta omalle tilalle vaan tunkee niin lähelle, että joskus/usein saa hampaallisen muistutuksen...

      Poista
  4. Onpas se simmu nyt oikukas. Toivomme tippojen taas tehoavan ja tädin kauniiden silmien palaavan ennalleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikukas niinkuin täti itsekin! Kiitos toivotuksista, ne taisivat tehota ja täti palautui entiseen loistoonsa. :)

      Poista