perjantai 30. kesäkuuta 2023

Parvekeoikeuksien menetys

Raflaavan otsikon luulisi koskevan Seppoa, tunnettua parvekekasvien mutustelijaa, mutta ei. Parvekeoikeudet on menettänyt Kassisen täti!

Tädin oikea silmä pysyi viime viikon episodin jälkeen hyvänä viikon verran, mutta sitten hän alkoi taas keskiviikkona illalla siristellä sitä ja vuodattaa siitä nestettä. Ainoa muutos arjessa oli se, että henkilökunta piti makuuhuoneen ikkunaa auki ja täti nukkui sängyn alla viileässä vedossa. Henkilökunta pohti asiaa ja totesi, että sama ikkuna-sängynalustorkku edelsi myös viime viikon silmäoiretta, ja silmä on jo aiemmin keväällä tainnut äityä vuotamaan myös silloin, jos täti on pidemmän aikaa nukkunut parvekkeella.

Nyt täti sitten joutuu elämään tehostettua sisäkissanelämää. Parvekkeella saa piipahtaa ja avoimista ikkunoista saa hetkellisesti aistia maailmaa, mutta ulkomaailman tuuliin ei saa nukahtaa. Katsotaan, pysyisikö silmä tällä tavoin kunnossa viikkoa pidempään vai onko satunnaisen silmävaivan taustalla kuitenkin jokin muu juttu.

Torstaiaamun silmätilanne.

Keskiviikkoilta jäi kuvaamatta, mutta silloin silmä oli vielä enemmän sirrillään tai kiinni, ja silmävuoto oli runsasta.

Kassisen ikkuna-aikaa rajoittaa henkilökunnan lisäksi myös Seppo Johannes.

Sama toimii myös toisin päin.

Täti on ehkä vähän liiankin tehokas seponrajoittaja.

14 kommenttia:

  1. Oi ei! Täti sulle tarvitaan suojalasit niin voit nauttia ulkoilmasta kauemmin.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta on samaa mieltä, tädille ehdottomasti joku uimalasityyppinen härpäke päähän!

      Poista
  2. Noin sitä rajoitetaan Jokakotikissan parvekeoikeuksia!?!
    Onko reilukerhoa?
    Kissa-asiamies, Haloo..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reilukerhoa on, sillä rajoittamattomista parveke-oikeuksisista saattaisi päätyä eläinlääkäriin, ja se jos mikä on epäreilua. :/

      Poista
  3. Täti-ressu! Hän on kuitenkin jo 13-vuotias, eikä keho enää kestä sitä mitä nuorena, villinä kissana. Parvekerajoituksen aikana nähdään sitten, oliko syynä veto ja tuulet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tädin silmä vielä parantuisi sen verran, että kestäisi parvekkeella kököttämisen, vaikkei nuoruuden notkeus enää palautuisikaan. Rajoitettu täti on ärsyyntynyt täti. :/

      Poista
  4. Nyt ei ole elämä kohillaan ja täti näyttää myrtyneeltä. Kyllä pitää saada tuohon nyt joku roti, että tant Kassinen pääsee partsille, kun semmonen kerta on. Saapiko sinne sängynalukselle jonkin verhon tai jotain? Esmes semmonen punainen samettiverho. Toivoo Viiru, joka suuteloitsee tätösen otsikkoa ja puhaltaa silmän paremmaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viiru, onpa hyvä idea! Samettiverho sängyn alustaa suojaamaan, siellä voisi täti tuulelta suojassa pötkötellä. Ja ehkä koko parveke pitäisi myös suojata verhoilla, ettei lasinraoista tuule sisään tai tule sisään mitään hiukkasia. Silloin voisi täti ehkä ulkoilla.

      Poista
  5. Oliskohan sieltä ulkoilmasta tullut jotain siitepölyhippusia, jotka kiusaavat tädin simmua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla! Ehkä täti on vain toisella silmällään herkkä jollekin. Tai sitten hänen siristää silmää voidakseen paremmin katsoa Seppoa pahalla silmällä. :P

      Poista
  6. Pitäisikö perustaa jokin vapautusliike? Ei vaan tiedä, kenet vapauttaisi ja mistä!

    VastaaPoista
  7. Mietin myös jotain allergiaoiretta, mutta nyt onkin hyvä testata että aiheutuuko siitä. Aina niin vaikea saada kiinni että mikä on mihinkin vaivaan syynä. Kassinen ei tosin ehkä tätä rajoitusta arvosta, mutta täti se on vaan sinun parhaaksesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Allergiaa ruoalle epäili se ensimmäinen eläinlääkäri, kun korvissakin oli rupea. :/

      Poista