perjantai 19. elokuuta 2016

Kissanpentua katsastamassa

Henkilökunta on jatkanut uuden kissa-asukin etsimistä talouteen. Erilaisia kissanpentuja on silmäilty niin eläinsuojeluyhdistysten sivuilta kuin muista ilmoituksista. Parhaimmat kandidaatit löytyivät kuitenkin jälleen Öllölän kissatalosta, josta myös Karvanaama ja Kassinen noudettiin aikanaan. Kesäkuun loppupuolella oli kissatalolla syntynyt kaksi pentuetta, joita henkilökunta lähti porukalla tarkastamaan. 

Pennut olivat iältään 7-8 viikkoa eli aika pieniä rääpäleitä. Luonteenpiirteistäkään ei voinut paljoa puhua, mutta yleistä aktiivisuutta ja sosiaalisuutta voitiin jo tarkkailla. Pennun pitäisi olla reipas ja leikkisä, mutta ei kuitenkaan liian raju ja raisu, jotta Kassinen ei joutuisi heti kättelyssä alakynteen ja muutenkin tottuisi paremmin uuteen asukkaaseen. Ja ei nyt henkilökuntakaan mitään kauheaa rasavilliä toivo.

Työnimellä Suttu (s. 24.6.) kulkeva nuoriherra kiinnitti lopulta henkilökunnan huomion. Hän vaikutti leikkisältä ja uteliaalta muttei liian hurjalta. Suttu varattiin ja hänen on tarkoitus saapua kotiin syyskuun puolivälin jälkeen luovutusikäiseksi ehdittyään.


Tällaisesta mustavalkeasta pikkuotuksesta olevinaan kasvaa oikea kissa.

Suttu seikkailee ulkotarhaan mamman perässä.

Henkilökunta odottaa malttamattomana uutta perheenjäsentä ja miettii nimeä. Miltä kuulostaisi Seppo? Herra Seppo? Herra Sepponen?



Kassinen odottaa malttamattomana mahdollisuutta päästä maistelemaan ylähyllyn penturuokia ja miettii, miksi niitä on enemmän kuin hänen eväitään alahyllyllä. Yritetäänkö Kassis-raukkaa näännyttää olemattomiin? 


Kiitos pentukuvista Sanna. :)

4 kommenttia:

  1. Oi jännää!! Malttamattomana odotan kuulevani lisää! - Emäntä

    Kerro sit onko penturuoat hyviä kuten kehutaan - Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrotaan lisää kunhan uutta ilmenee! Jännityksellä kyllä odotamme, miten Kassinen suhtautuu tulokkaaseen. Toivottavasti kaikki menee hyvin, kun se kerran on pentu. Aikuisellekin kissalle olisi ollut ihana tarjota koti, mutta emme kerta kaikkiaan uskaltaneet. Seurasimme kesällä sydän syrjällään teidänkin Jaffa-suruja. :(

      Kassinen puolestaan lupaa raportin penturuokien mausta, väristä, hajusta ja koostumuksesta, koska tämä tuleva Seppopentumikälieotus on varmasti liian typerä itse raportoidakseen.

      Poista
  2. Voi eeeeeei, vauvamaisia uutisia ! Onnea ja kyllä vaan on kovin komea nuorimies <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Mustavalkeat kissat ovat niin tyylikkäitä. :)

    VastaaPoista